Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet heyecanını telefon başında da yaşayın:)

atakan123

Üye
Tepki
15
İsim
Atakan
Bisiklet
Dahon
(link)

Arkadaşlar linkini paylaşmış olduğum bir bisiklet oyunudur. Farkındalık yaratmak insanları özendirmek özellikle oyun çağındaki küçüklerimizin ilgisini çekmek adına tamamiyle yerli bir yazılımdır. Yazılımcı arkadaşı ben tanıyorum ona destek amaçlı ve çevremizdekileri bisiklete olan eğilimi artırmak adına herkesde bu oyunu indirmesini rica ediyorum. Aşağıda da android için link bulunmakta

(link)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Paylaşım için teşekkürler... Ama kontroller çok kötü grafik yapacaz diye kasmışlar aşırı derecede kasıyor kaldırdım direk:harika: telefonum lg g3

Yanlış bilmiyorsam oyun içersinde grafik ayarları yapılabiliyor bu da Telefonun performasına göre oynanabilirliği artırır :harika:

"Downloaded 5 million times on mobile" Bence arkadasa destek vermeye gerek kalmamış. :harika:

Oyunu oynadım. Ama oynanabilirlik 10 üzerinden 3 grafikler güzel fakat geliştirilmesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: Bisnev99
bende indirdim. çocuklar bir oynasın bakalım yorumlarını alırım.:):)

indirdim ama oynanabilirlik rezalet diyebilirim mario gibi yönlendiriyorsunuz karakteri, beğenmedim malesef.

İndiren arkadaşlara öncellikle teşekkür ederim. Yine aynı şekilde ayarlar bölümünden oyunu konsol ile mi yoksa telefon yönlendirmesi ile mi oynanabileceği ayarlanabiliyor. Herkese keyıfli dakikalar dilerim;)

oyunu kurduğum gibi kaldırdım oynanabilirlik çok kötü.

Oyunu beğendim ama 3 dk oynadım 3 reklam çıktı :ckskc:
Edit: real racıng 3 ü yüksek grafikte neredeyse kasmadan oynadığım telefon bu oyunun yüksek grafiğinde oynanmaz hale geldi.

Arkadaşlar başka bir başlık açıp şişirmek istemedim daha öncesinden buradan duyurduğum Mobile oyunun bir başka konuda olan ve yine yapımını üstlenmiş olduğumuz bir oyunla alakalı siz Bisikletforumu takipçilerinden desteklerinizi bekliyorum. Bisiklet kullanımı topluma karşı duyarlılığı olan insanlar tarafından benimsendiği için aynı duyarlılığı da Türk Yazılım Sektörü adına da yansıtacaklarına eminim. Aşağıda paylaşmış olduğum linki indirir ve yorumlarınızı eklerseniz sevinirim.

(link)

Ya saçmalıktan öte değil. reklam yapmaktan başka bir şey yaptığı yok bu arkadaşın.
yok Türk yazılım sektörü adına yapıyormuş bunu bilmemneee.... asdasda salla sallaa

Olur...

Ben biraz dışarı çıkayım...

@atakan123 hocam oyunlari cok bastan savma yapmissiniz. Yani indirilip oynanilasi oyunlar degil ikisi de malesef. Bu goruntu kalitesiyle vs alakali degil. Pikselli oyunlari bile cok severim ancak konuya ve oynanilabilirlige daha cok dikkat etmeniz gerek. Olmamis bunlar.

Herkese iyi günler

(link)

Linkiteki oyunu indirip oynar ve yorumlarsanız sevinirim. Yorumlarınız olumlu da olumsuzda olsa bizim için değerli bugüne kadar bütün ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

@atakan123
İos yok mu

Büyük ihtimalle Perşembe günü de Applestore'da olacak onu da buradan ilan ederim. Apple uygulama markette daha ciddi o yüzden işlemleri daha uzun sürüyor.

Arkadaşlar konuyu tekrar yukarıya taşıyarak ilginizi çekmek istedim. İos çıkıyor mu sorusuna cevaben bugün yada pazartesi günü Apple Store da yayına girmiş olacak. İsteyen arkadaşlar GooglePlayden indirebilir tekrar herkese teşekkür ederim.

-MTX GP- Available on GooglePlay

An itibariyle hem İos da hem GooglePlay de oyunumuz aktif durumdadır. Bize destek olan herkese şimdiden teşekkür eder herkese iyi hafta sonları diilerim

(link)

MTX GP

(link)

MTX GP

Mobile Game

Geri