Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Hırsızı İş başında

Tepki
4
Bisiklet
Bisan
(link)

Ben olsam orada yakalasaydım temiz bi dayağını yerdi

Scudo
@Sedat Altay

Dayaktan sonra da sizi alır içeri atarlardı :D Hırsızın hiç suçu yok mu misali . .

@Çağrı Fatih Yamalı

Bulup dövmeyelim diye...

Bu devirde çalan suçlu değil yakalayanlar suçlu. Yine pareleller iş başında :)

Çocuk yaşta olduğundan sansürlemişlerdir. Ama hırsızın yaşının önemi var mı ? Şimdi yapan ileride yapmayacak sanki

Bu tür işlere gelemiyorum yahu . Eğer yapılan yanlış video olarak haberlere veriliyorsa "insanların haberi olsun" diyedir. Biz sadece çalındığını biliyoruz ve kim olduğunu göstermiyorlar . Bu durumda o kişiye karşı gören de görmeyen de tedbir alamıyor . Bu tür saçma işler , aynı hatanın tekrarını getirir .

@Emrah GÜLEZ

Spor'da siyaset istemiyoruz abi yanlış anlamazsan sevinirim büyüğümsün saygılarımla.

@nazmi bilmez

Valla mükafatlandıracak halimizde yok hiçde içeri girecek durumda söz konusu olamaz burada olsa meydan dayağını yer sonrada polis gelir götürür niye vurdunuzda demez ancak milletin elinden kurtarır

@nazmi bilmez

Bir bakıma haklısın espri yapmıştım ama Çorlu da arkadaşımız bisikletini çaldırdı yoldayken bisikletini tanımış çalan kişiye de bir şamar atmış ama şamar attığı için suçlu oldu. Dava açsan ücret alınıyor bir de mahkeme mahkeme sürekli dolanıyorsun adalet mi bu?

@Emrah GÜLEZ

Tabi ki de değil. Hırsızı dövdüğün hatta hakaret ettiğin için bile senin aleyhinde işliyor umarım bunlar düzelir abi

Keşke hırsızların olmadığı bir hayatta yaşasak diyorum ama imkansız gözüküyor...

Geri