Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet hirsizlari

Ben bisikleti her zaman apartman boşluğuna bırakıyorum. Bazende binanın önüne şimdiye kadar Allah a şükür bir şey olmadı. Beş yıl once 300 tl ye almıştım.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Scudo
Ben 200 liraya aldığım bisikleti mi dışarda birakamiyorum siz ne diyorsunuz :)

Bisikletleri çalabilmesi için;

-Apartmanın içine girecek
-Evimin kapısını açabilecek
-Alarmı 10 saniyede iptal edecek
-Yatak odama girecek
-Neredeyse başucumda sayılabilecek noktada bisikletleri alıp götürecek.

Hele ki bunu gece ben evdeyken yapabilecek bir hırsız çıkarsa önce tebrik ederim, sonra bir güzel severim :)

@Fatih Çetin yatak odanıza girerse vurun sıkıntı olmuyo

• Beğen
Tepkiler: NightRider
Konuyu açan kardeşimiz geyiğe meyil etmemiş ama bu konu sabah sabah keyfimi getirdi. Ne güzel insanlarsınız. :)

Allah hırsıza denk getirmesin. Adamın kıçındaki donu çalarlar mazallah. Fakat buradan adresi bulup gelip çalacak kadar akıllı hırsız var mı bilemiyorum. Ben bir pazarında öyle birini görmedim. :p

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@Tahir Keskin okadar akıllı adam bit pazarında satmaz heralde

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@m.klcts
Ehehe, sabah sabah aklım bu kadar çalışmış işte. :D

• Beğen
Ben ayakkabılarımı bile dısarıda bırakmıyorum. Bir de forumdan nasıl adres tespit ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Halit Ahmet Çiftçi Bilmezmiyim.. :) Allahtan ön balkonu biraz da olsa büyük bir evdeyiz de iki bisikleti dip dibe de olsa koyabiliyoruz.. Bisikletlerden eski olan (Bianchi meta) istenmiyor tabi, babamın evine gönderilmesi isteniyor, balkonda oturacak yerleri daralttığı ve kullanmadığımız için..:)

@m.klcts
diyelim hırsızı balkonda yakaladım. dövüp bayıltıp yatak odasına çektikten sonra vurabilir miyim :islik:

@chnkrmz birisi balkondaki hırsızı vurarak öldürmüştü mahkeme kararı:Mahkeme kararında sanık H.K.’nın çalınan malını korumak amacıyla; heyecan, korku ve telaşla bu eylemi yaptığını belirterek olayın TCK’nın 27/2. maddesindeki ‘meşru müdafa koşulları oluştuktan sonra savunmada sınırın heyecan, korku, veya telaşa bağlı olarak” meydana geldiğini vurguladı. Mahkeme bu nedenle sanık H.K.’ya “ceza tertibine yer olmadığına” karar verdi.

ama cezası olmasa bile vicdanınız rahat etmez

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
ben evin arkasındaki garaja koyuyorum. kapıyı 2 kere kitliyorum birde zincirliyorum.

@chnkrmz bence mahsuri yohtir. Görmedik duymadık bilmiyoruz.

Bisikleti ilk aldigim zamanlar evin altkatina bile kilitliyordum:kptmya:

• Beğen
@chnkrmz aypon dediniz parmak izi dediniz tırsıttınız beni inceden bende ona güveniyodum açamaz benden başkası diye :D

Planli hirsizlik oyle 2-3 bin TL icin yapilmaz ki!
Adam 10 bin TL lik bisikleti calsa ne kadar kar edebilir oncelikle bunu dusunun...
Forumdan bisikletinizi calacak kadar arastirsa, sizi bir bisiklet calmakla birakmaz :)
Bisiklet hirsizligi yasadigi yorede surekli gozune carpan ve calinmaya musait bir bisikletle yapilir. Veya yeterince tedbir alinmamis bir bisiklet karsisina cikarsa o anda calar gecer, bizde tedbirsizligimizden kafamizi once duvara :acpsnr: sonra karakola vururuz :p

Bu arada gece ruyamda bisikletimi calmislardi :)
O bisikletle ben kosarak kovaladim. Sonra calanin zengin bir aileden ve kleptomani oldugu ortaya cikti vesaire vesaire :)
Ama uyandigimda gerim gerim gerilmisim :p

Illa sikacaksiniz topuguna sıkın
Ayrica forumda 7.65 ler havada ucusuyo haberimiz yok:harika:

Abi hatuna anlatamiyorum ki saglam yerde duruyor ama ben eve koymak istiyorum ortam musait degil bebis var onun icin sagliksiz yoksa aticam eve :-D

@Tahir Keskin Amacım milleti bilgilendirmekti,geyik değildi :) Ama sabaha kadar espriler havada uçmuş şimdi gördüm :)

Ben bilerek yatak odasına koymuyorum.Sarılıp yatarım belllimi olur..:asik:

Bisiklet-avrat-silah diyenler çoğunlukta..

ben bisikletle altı ay aynı odada kaldım dışarda yatacağına benle yatsın arkadaş :D

Geri