Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Hırsızlığında yeni teknik

@Türka¥

Aynen ben de bu düşünceye sahibim sanki adamlar gelmek istemiyor ama bi keresinde evde babamla kavga yaptığımda 2 tane memur 5 dk da eve gelmişti sorun var mı diye sordu yok dedik gitti artık devriye gezerken sesi duyup mu geldi naptıysa artık, avazımız çıktığı kadar bağırıyorduk birbirimize :D

Scudo
@venom09

images

Edit: polis için şunu söyleyebilirim pronet alarmınız varsa 2 dakikada geliyor. Daha önce evde pronet vardı, taktıkları sisteminde beyni bozukmuş, sabaha kadar 3 kere çaldı alarm. 2 dakika sonra da polis kapıda :D en son adamlar sokağa devriye koydu, sabaha kadar 15 dakikada bir geçtiler evin önunden :koptum:

Pronetten önce eve hırsız girince 155'i aradık 25 dakikada geldiler. Birde gelişleri var, 5 ekip otosu filan arabalardan inişleri tam aksiyon filmi gibi de 25 dakikada gelsen nee gelmesen ne :koptum:

Bisiklete pronet taktırın. Nerede olursanız olun 2 dakikaya polis gelir :)

yaklaşık 7-8 yaşımdayken elinde itfaiye makaslı bir adam görmüştüm, kırmızı dodge kamyoneti vardı, ağaca zincirli bisikleti uğraşmadan söktü kamyonete atmıştı, o günden beridir bisikletimi yanımdan ayırmıyorum ya da bir yere gitmemiz gerekirse (avm'den su almak için falan) eşim ya da ben duruyoruz bisikletin başında. en iyi kilit kendimiziz :D

Bisikleti bir yere kilitleyip birakmak cidden çok sakat. Bir gün geçer iki gün geçer ama o bisikletin başina illa birşey gelir.

@07yusuf dostum bayılıyorum senin şu olaylara şüpheci yaklaşımına ve yine olaylarla ilgili kriminal tarzda açıklamalarına... Sen dedektif felan mısın? Sanıyorum polisiye türünde kitap, çizgi roman veya filmlere ilgin olmalı. Eminim gerçek hayatta da durumuna ve olaya göre şüpheci birisin...

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
Hırsızlık girişimi değilse olabilesi bir hikaye yazayım(çünkü durum saçma geldi)

-Kadın kafedeki adamla birlikte bisiklet sürmek için geliyor, bisikleti adamın ayarlayacağını sanıyor.
-Adam çıkışta kendi bisikletini alınca(burası da kesin değil yani kendi bisikleti olmayabilir) kadın da oradaki bisikleti adamın kendisi için getirdiğini sanıyor ve alıyor.
-Kafede oturan adam kadının nasıl geldiğini görmüyor ve çıkışta kadın başka bisikleti alınca herhalde bisiklet ile geldi diye düşünüyor.

Olabilite 2/10
Imdb 1.5/10
Serin hikaye 7/10

@Yıldıray55
Aksine kitapsızım ben. :komik:
Şüpheci olunca kitapsız oluveriyorsun zaten.

• Beğen
Tepkiler: Yıldıray55
abus bordo granit x-plus 6000 kilitlen almak lazım aslında biraz pahalı ama kesinlikle kesilmez kırılmaz hayat boyu kullan

search

Şahsen benim kendi bisikletim 14,4 kg bu kiliti de yanımda taşısam etti mi sana 16,3 kg ağırlık..

Gerek yok yani bisikletimizi güvenilir yerlere koymak lazım ya da biraz daha hafif bi kilit kullanmalı :)

Btwin U700 de ağır bir kilit (1.4 kg sanırım) ama yukarıda bahsedilen ürünün 1/4 fiyatına... Ağırlığı kafaya takmayacaklara güzel bir alternatif bence.

@Kunget öeh o nasıl oldu yav ? :ckkmk:

@ATALAY16
Aynen @Fırat Ç. ‘nin dediği gibi. İki kere oldu ikisinde de çingene diye tabir ettiğimiz arkadaşlardı. Birinde arkadaşımla beraberdim bi tur istedi arkadaş benimki bozuk kungetinkini al dedi. Arkadaşım öyle yapınca bende benimki eski o daha yeni onu al dedim, zonk zonk diye öten kornam vardı kırıp onu aldı. Bi tur vermezsen götürürüm dedi al götür dedim bende kırdın zaten :D diğerinde de tek başımaydım ileride de 2 tane bu arkadaşlardan var gel bakalım diye bağırdılar bozuntuya vermedim yavaş yavaş gittim. Yanlarından geçerken hop dur yapıp direksiyonu tuttu (gerçek adını bilmediğim halk arasında boynuzluk diye geçen şey) direksiyon biraz dönünce direk ileri itip düzledim tutamadı eli kaydı bende basıp gittim :D

Geçmiş olsun. Hırsızlık teşebbüsü gibi geldi bana...
Şimdiye kadar bir bisiklet çaldırdım(1977 peugeot ), aynı günün akşamında bulundu (Eskişehir, yıl:1992).
Ondan beridir bana ders oldu: Bisikletimi görmediğim yere kilitleyip bırakmam. Çift kilit taşırım. Kafe önünde bırakırsam mutlaka önden zincirle kilitlerim.

Geri