Scudo Sports

Bisiklet için akıllı saat.

YavuzAkbay

Aktif Üye
Tepki
43
İsim
Yavuz
Bisiklet
Salcano
Dostlar sizce bisiklette gezerken takılacak en iyi ve uygun fiyatlı en iyi akıllı saat nedir ? Şöyle giderken kmyi hızı vs. göstersin telefonla bağlantı kursun falan.

Scudo
Bir bütçe vermelisin ki biz de ona göre tavsiye verelim.

telefonla bağlanmıyo galiba ama..Bugün sigma 16.12 aldım .Normalde 190 200 den aşşağı satılmıyor.. Gitti gidiyorda 110 liraya düşmüş.Yapıştım hemen :D

@Semih9
Samsungdan link verebilirmisiniz? Samsungun km saatlerini merka ettim dogrusu.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Gear fit

(link)

@Junastin
Bu nasil km saati anlamadim. Hizi nasil gösteriyor?

Telefonla bağlantıya geçince GPS ile ölçüyor.(kalp hızı vb. ölçüyor)

Ben sony smartwatch2 kullanıyorum. Runtastic programı ile uyumlu. Telefondan aldığı verileri saatden takip edebiliyorsun. İkinci el 250 civarı bulabilirsin.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfLKTHRXNwkMqJe45V6HiQMYoFfEAGISh9JFhl8c4Ym1qbFUYQTi9UvLaSiw

@Junastin
Kac km ile gitdigine dahil bir ölcüm yaptigini özeliklerinde okuyamadim. GPS belki dogru ölcüm yapa bilir ama cekmedigi yerlerde ölcümü yapamiyor, bundan dolayi GPS'i fazla tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Telefonum samsung değil telefonum Sony bu yüzden samsung alabileceğimi sanmıyorum. Strava ile uyumlu bir saat varmıdır ?

• Beğen
Tepkiler: Engin Elmalı
@Yavuzos Marka ayrımı olmuyor diye biliyorum. Android işletim sistemli tüm telefonlar ile uyumludur.

@Yusuf G.

Samsung yapıyor listesi var bak istersen.

Aynen listesi var yoksa alırdım :)

Samsung da apple gibi bazı modellerini markaya özel yapmış sanırım :kötü: yeni çıkardığı gear s2 tüm android cihazlara uyumlu ama o da tuzlu. 250tl civarı çok da seçenek yok malesef.

@StevenDiaz07
Pardon görmemis olabilirim, tekrar atarmisin ben bulamadim mesajini.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri