emrahb
Aktif Üye
- Tepki
- 130
- Bisiklet
- Sedona
selam arkadaşlar geçen sene aldığım bisikletimi zaman bulamadığım için pek kullanamadım. bu yaz kullanmaya niyetim var. bisikletim sedona 325 .
GİDON : önceki deneyimlerimde bu bisikletde omzum ve boynum cok ağırıyordu dün biraz araştırdım açılı gidon alırsanız bu sorun çözülür demişler diye (link) şu ürünü aldım.
SELE ARKASI ÇANTA : sırtıma taşıdığım bi çantam vardı onunda ağrı yaptığına inandığım için birazdan (link) şu ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum
çok kararsız bir insan olduğum için bunlar için bile kaç saattir araştırma yapıyorum herhalde tüm eksiklerimi tamamlayana kadar kış gelecek ve ben yine bu yazı kaçırıcam
bu nedenle lütfen bana tecrübeli arkadaşlar ;
1-yazın terletmiyecek hava alan dediklerinden bir üst forma
2-korna
3-geceye kalırsak falan diye sadece öne bir adet fp olarak bir lamba
4-bu bisiklet için alabileceğim bir iç lastik
önerilerinde bulunabilirmisiniz. başka sizce neyi bulundurmamı önerirsiniz pomba ve yama setim var bu arada.
tecrübe sahibi arkadaşlardan f/p olarak öneri bekliyorum
sitede var araştırın demeyin lütfen kararsızlıkdan araştırmakdan nerdeyse alamıyorum ve sitede bi çok konudaki linkler ya kırık yada satışdan kalkmış ürünler.
yardımlarınız için şimdiden tşk ler
güncelleyelim arkadaşlar . önerilerinizi beklemekteyim
GİDON : önceki deneyimlerimde bu bisikletde omzum ve boynum cok ağırıyordu dün biraz araştırdım açılı gidon alırsanız bu sorun çözülür demişler diye (link) şu ürünü aldım.
SELE ARKASI ÇANTA : sırtıma taşıdığım bi çantam vardı onunda ağrı yaptığına inandığım için birazdan (link) şu ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum
çok kararsız bir insan olduğum için bunlar için bile kaç saattir araştırma yapıyorum herhalde tüm eksiklerimi tamamlayana kadar kış gelecek ve ben yine bu yazı kaçırıcam
bu nedenle lütfen bana tecrübeli arkadaşlar ;
1-yazın terletmiyecek hava alan dediklerinden bir üst forma
2-korna
3-geceye kalırsak falan diye sadece öne bir adet fp olarak bir lamba
4-bu bisiklet için alabileceğim bir iç lastik
önerilerinde bulunabilirmisiniz. başka sizce neyi bulundurmamı önerirsiniz pomba ve yama setim var bu arada.
tecrübe sahibi arkadaşlardan f/p olarak öneri bekliyorum
sitede var araştırın demeyin lütfen kararsızlıkdan araştırmakdan nerdeyse alamıyorum ve sitede bi çok konudaki linkler ya kırık yada satışdan kalkmış ürünler.
yardımlarınız için şimdiden tşk ler
güncelleyelim arkadaşlar . önerilerinizi beklemekteyim