Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için donanım yardımı

emrahb

Aktif Üye
Tepki
130
Bisiklet
Sedona
selam arkadaşlar geçen sene aldığım bisikletimi zaman bulamadığım için pek kullanamadım. bu yaz kullanmaya niyetim var. bisikletim sedona 325 .

GİDON : önceki deneyimlerimde bu bisikletde omzum ve boynum cok ağırıyordu dün biraz araştırdım açılı gidon alırsanız bu sorun çözülür demişler diye (link) şu ürünü aldım.

SELE ARKASI ÇANTA : sırtıma taşıdığım bi çantam vardı onunda ağrı yaptığına inandığım için birazdan (link) şu ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum

çok kararsız bir insan olduğum için bunlar için bile kaç saattir araştırma yapıyorum herhalde tüm eksiklerimi tamamlayana kadar kış gelecek ve ben yine bu yazı kaçırıcam :)

bu nedenle lütfen bana tecrübeli arkadaşlar ;

1-yazın terletmiyecek hava alan dediklerinden bir üst forma
2-korna
3-geceye kalırsak falan diye sadece öne bir adet fp olarak bir lamba
4-bu bisiklet için alabileceğim bir iç lastik

önerilerinde bulunabilirmisiniz. başka sizce neyi bulundurmamı önerirsiniz pomba ve yama setim var bu arada.
tecrübe sahibi arkadaşlardan f/p olarak öneri bekliyorum
sitede var araştırın demeyin lütfen kararsızlıkdan araştırmakdan nerdeyse alamıyorum ve sitede bi çok konudaki linkler ya kırık yada satışdan kalkmış ürünler.
yardımlarınız için şimdiden tşk ler

güncelleyelim arkadaşlar . önerilerinizi beklemekteyim

Scudo
Ben spor firmalarinin urettigi dryfit urunleri kullanıyorum.

Korna olarak kulagima hos gelen decatlondan cin cin yapani aldim 10tl olacakti.

Isik isini ise forumdaki ilgili konuda verilen tavsiyeye uyup ayni urunu aliexpressten siparis verdim daha gelmedi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emrahb
@uussff

kardeşim ben araştırıcam şimdi ama linkleriyle verirsen sevinirim.

özellikle yazın üste nasıl bişey giymem gerektiği konusunda fikrim yok . eski konularda verilen tavsiyelerin linkleri kırık veya satışdan kalkmış ürünler. o yüzden güncel link verebilirseniz iyi olucak. tşk ler

@emrahb1359527BTWIN 3 ZİL SİYAH

1708219ULTRALIGHT WIND JACKET 500 YE - 00000000000000616181

2182148MTB UNDERSHORT 500 - 00000000000001134723

1829636CYCLING VEST 500 ULTRALIGHT W - 00000000000000016005

Bisiklet Akıllı Sensör LED Işık Şık Ön Lamba USB Şarj Edilebilir Bisiklet Bisiklet Bisiklet Akıllı Sensör LED Işık Şık Ön
(link) to Clipboard

IPX 6 Şarj Edilebilir COB LED USB Dağ Bisikleti Kuyruk Işık Taillight MTB Emniyet Uyarı Bisiklet Arka Işık
(link) to Clipboard

Kask sormamisiniz ama

N11 mv88 moon kask aldim, inan bisiklet. 60tl

Dryfit urunlerim zaten mevcuttu.

Guzel oneri tskler .Şarj edilebilir oldugu icinmi onerdin bunu sen kardesim.Kullaniyormusun bu arada sen onu

(link)

Peki şunun hakkinda yorumun ne olur ?

Bide kiyafetleri google yazdim . Decahtlonun yabanci sitelerinde buldum onlari. Sterlin olarak satis var. Oda pahali geldi kardesim. Normal tshirtle cikmakda istemiyorum az kurala kaideye uyalim diyorum da pahalı cidden[

@uussff

@emrahb 1-yazın terletmiyecek hava alan dediklerinden bir üst forma
Demisin
Lc waikiki magazalarinda spor kiyafet bolumunde cok uygun fiyatli ust tisortler var. Kosu icin ama isini gorur.

@mariokaldato

Bu kiyafet isinden hicmi hic anlamiyorum. Ustteki arkadas dryfit dedi diye dri-fit veya dryfit ürün nedir ne ise yarar daha yeni ogrendim. Burdaki oneriler pahali dedigin gibi ordaki gorevlilere sora sora biseyler uyduralim artik. Tşk ler cvp icin

@emrahb

Butun hepsi tr magazasinda mevcuttur, google degilde decatlonun kendi sayfasi icinde ararsan bulursun, ama magazaya gidip bakip deneyip alman daha iyi.

Dedigim gibi daha elime ulaşmadı, forumdaki ve aliexpressteki pozitif olumlu yorumlar ustune aldim.

Sizin attiginiz ürün hakkinda bir fikrim yok.

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Geri