Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet İçin Doyurucu Kilo Verdirici Pratik Yemek Önerisi

Scudo
@budak şener hocam hazırladığınız karışım hoş olmuş. Ekleme yapmak isterim. Pekmez yada bal da yoğurda ilave edilebilir. Bu saklama kabını nasıl temin edebiliriz? Marka yada özel bir ismi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Video için teşekkürlerimi sunuyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@budak şener hocam hazırladığınız karışım hoş olmuş. Ekleme yapmak isterim. Pekmez yada bal da yoğurda ilave edilebilir. Bu saklama kabını nasıl temin edebiliriz? Marka yada özel bir ismi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Video için teşekkürlerimi sunuyorum. :harika:
(link)

Ben o zaman bedavaya almışım. Lakin almaya değer. Kullanımdan sonra eve gelince yıkayın. Eger hemen yıkıyamayacaksanız içine bir çalkalayıp içinde su bırakarak yıkanma zamanına kadar bekletin. Yoksa koku yapıyor. Su da beklemesi o kokuyu yok eder. Hiçbir zaman o koku kalıcı olmaz. Verdiğin linki video açıklamasına ekleyeceğim. Ben bim marketten almıştım çok ucuza gelmişti. Hepsiburada ki yorumları okursanız ürün çok beğeni almış.
Ben bim marketten almıştım 2 tane. Çok ucuza geldi. Diğer marketleri de takip edebilirsin arada bir veriyor hediye olarak yulaf ve gevrek firmaları falan. Beklemek istemiyorum dersen Arkadaş linkini atmış oradan alabilirsin. Ürün için yaptığım kısa video linkini de aşağıya bıraktım. Bisiklet ile de çok pratik olur. Yulafı yiyeceğiniz zaman koyun yoksa bebek maması gibi olur. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Geri