Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet icin kamera tutucu tavsiyesi

ugurus

Daimi Üye
Tepki
439
İsim
Uğur
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Arkadaslar.
Bisiklet icin kamera tutucu lazim Ama baktim degisik degisik urunler ve fiyatlar var Kafam karisti. Tavsiyelerinize ihtiyacim var .

elimde fotograftaki parçalar ne işe yarıyor bilmiyorum. Ödünç aldım Arkadaştan daha açmadım bile .

Dosyalar

• 88DC2749-8DE5-418F-BD80-0A407572B87E.jpeg
    88DC2749-8DE5-418F-BD80-0A407572B87E.jpeg
    60,7 KB · Okunma: 32
Scudo
Bu aparatı şu anda ışık takmak için kullanıyorum fakat sökülüp aksiyon kamerası da takılabiliyor. Aliexpress üzerinden satın alabilirsiniz.

Dosyalar

• IMG_20220927_164518.jpg
    IMG_20220927_164518.jpg
    73,2 KB · Okunma: 35
  • Beğen
Tepkiler: ugurus
(link)tür ürünleri kullanan pek fazla. Kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Göğüs ya da kafa bağlantı aparatı tavsiye ederim. Bisiklet üzerinde çok titreşim oluyor ve Gidon ile çok hareket ediyor. İzlerken yoruyor. En ideali göğüs bandı bence..

• Beğen
Tepkiler: ugurus ve MakRo
@ugurus fotoğraftaki ürün anladığım kadarı ile gimbal videodaki gibi bir ürün

Ben kendi elimdeki kamerayı kutu içinden çıkan gidon montaj aparatı ile kullandım Burak Abinin de bahsettiği gibi çok fazla titreşim ve ses alıyor. En sağlıklı aparat göğüs bandı veya kask kamerası şeklinde oluyor. Kaskta da konumlandırdığınız noktaya göre arkasına karşıt ağırlık eklemeniz gerekiyor. Eğer kamera sizinse ve kullanıyorsanız (link) çoklu setlerden alabilirsiniz çoğu her marka model uyumlu oluyor.

• Beğen
DJI Osmo Action ile dikey çekim yapabileceğim bir aparat önerebilecek var mı?

Hocam alacağım bisikleti paylaşmıştım yarın gidip alacağım. Bende şu maskeden var, üzerine chin mount yani çene montajlı bir telefon tutacağı alıp maskeye bağlayıp üzerine de ucuz bir kask geçirmeyi düşünüyorum, full face MTB kaskları aslında maskesiz işimi görür çene kısmına telefonu koyarım (canlı yayın yapacağım) ama tüm paramı bisiklete verdikten sonra kask almaya param kalmadı :) (gerçekten). Sorum şu ki, sizce maske çok kötü veya alakasız durur mu, bisiklet topluluğunu rezil etmeyeyim diyorum ama elimde şuan bu var, maskenin üzerine ucuz da olsa bir kask alayım mı yoksa biriktirip 2 bin TL civarına bir MTB kaskı alayım mı, ya da full face/tam yüz yol bisikleti kaskları var mı?

Dosyalar

• Screenshot_2024-09-19-20-38-21-369_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-09-19-20-38-21-369_com.sahibinden.jpg
    31,9 KB · Okunma: 3
  • Screenshot_2024-09-19-20-38-18-053_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-09-19-20-38-18-053_com.sahibinden.jpg
    30,4 KB · Okunma: 3
Selam Trendyola Kask Telefon Tutucu Yazarsaniz Gelir Umarım İşinize Yarar (motor ve bisiklet kaskı uyumlu)

Arkadaşlar 360 kameramı gösterdiğim şekilde kullanmak istiyorum ama bağlantıyı yengeç aparatlarla yaptım maalesef yinede esnemesi cok, sele altına veya aero sele borusuna hiç aparat gördünüz mü belki daha dik şekilde yapıp seleden selfie çubuğunu ortayadan desteklicek şekılde tutturabilir böyle bir aparat gören duyan veya denk gelen var mı teşekkürler

Dosyalar

• IMG_6561.png
    IMG_6561.png
    246,7 KB · Okunma: 15
  • IMG_6558.png
    IMG_6558.png
    259 KB · Okunma: 15
  • IMG_6560.png
    IMG_6560.png
    206,9 KB · Okunma: 15
Arkadaşlar 360 kameramı gösterdiğim şekilde kullanmak istiyorum ama bağlantıyı yengeç aparatlarla yaptım maalesef yinede esnemesi cok, sele altına veya aero sele borusuna hiç aparat gördünüz mü belki daha dik şekilde yapıp seleden selfie çubuğunu ortayadan desteklicek şekılde tutturabilir böyle bir aparat gören duyan veya denk gelen var mı teşekkürler
Öncelike böyle çok güzel çekimler yapılıyor, şimdiden keyifli sürüşler dilerim.
Size önerim karbon çubuk kullanmanız olur. Kendi çubuğuyla bu şekilde kullanmayı önermiyorlar. Sizin de dediğiniz gibi çok esneme oluyor. Karbon çubuk ve kendi bike mount aparatı yeterli olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Carlosito1907
Çubuğa ne yaparsan yap çok sarsılır. İkinci bir destek noktası oluşturman şart. Bunu da fotodaki gibi sele altındaki raya bağlayarak temiz bir çözüm üretilebilirsin sanırım. 2 direkli olma sebebi tekliden daha az salınım yapması diye açıklamış izlediğim kişi. İki sopa arasında (rode marka tripod ayağı gibi bir şey) köprü var, bu sayede daha sabitler. Sele altı çantan varken nasıl olur bilmiyorum, belki uydurulabilir.

cap.png

cap2.png

Çubuğa ne yaparsan yap çok sarsılır. İkinci bir destek noktası oluşturman şart. Bunu da fotodaki gibi sele altındaki raya bağlayarak temiz bir çözüm üretilebilirsin sanırım. 2 direkli olma sebebi tekliden daha az salınım yapması diye açıklamış izlediğim kişi. İki sopa arasında (rode marka tripod ayağı gibi bir şey) köprü var, bu sayede daha sabitler. Sele altı çantan varken nasıl olur bilmiyorum, belki uydurulabilir.

323371 dosyayı görüntüle

323372 dosyayı görüntüle
O yüzden sele altına bi aparat takıp selfie cubugunu daha ortadan tutturmak istiyorum. Ayrıca bu selfie cubugunuda yorumlar dogrultusunda değiştirip daha sağlam hale getirebilirim diye düşündüm. En az yükle en fazla katkı sağlamak istiyorum

Geri