Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için kullandığınız mobil uygulamalar nelerdir?

Scudo
merhabalar
Runtastic Mountain Bike PRO
Runtastic Road Bike PRO

VE rotlar için wikiloç kullanıyorum

Arkadaşlar, Blackberry Z10 için bir uygulama bilen var mı?

ben ihtiyarım.. hareketli(mobil) uygulama olarak bisikletin kendisini pedal çevirerek kullanıyorum.. elalem şu yokuşu kaçla nasıl çıkmış hiç bi şekilde beni alakadar etmiyor. :)

Arkadaşlar konu açılmış fakat eski bir konu. E haliyle gün geçtikçe uygulamalarda yenileniyor. Bu başlık altında kullandığınız android ve ios işletim sistemli bisikletçilerin işine yarayacak ve güzel olan uygulamaları(apps) bizlerle paylaşır mısınız? Teşekkürler :)

EDİT: Uygulamanın yanında internetli mi internetsiz mi çalıştığını ve bir kaç özelliğini de yazarsanız mutlu edersiniz. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: MehmetSFatih
Strava indir keyfine bak.

@Berke Strava hakkında biraz bilgi alabilir miyim acaba? İnternetli mi internetsiz mi çalışıyor ve bir kaç özelliğini yazar mısınız? Teşekkürler

@Jokurx
GPS'e bağlanması için internet lazım bağlandıktan sonra kapatsan da çalışmaya devam eder ama kapatmazsan da bir şey olmaz 2-3 saat açık tutuyorum en fazla 5mb yiyor.
Süre, ortalama hız, maksimum hız, tırmanış, yakılan kalori vs. gibi şeyleri veriyor segment diye bir olay var insanlarla rekabete girebiliyorsun güzel yani.

@Berke Ovv bombaymış. Kilometre saatine ne gerek var o zaman :)

Road bike çok kullanışlı app ürünü hız mesafe süre gibi bilgileri öğrenmenizi sağlıyor ayrıca haritası da var internetle çalışıyor

@Berke Strava'daki premium melesesi yüzünden pek sevemedim o uygulamayı. Aylık abone olmak istemiyorum, uygulamada açamadığım bölümler olunca da soğuyorum ister istemez.

@Jokurx (link) kullanıyorum, rüzgar yönü ve şiddeti de dahil olmak üzere işime yarayan her şey var. Sadece Gps kullanıyor sürüş sırasında. Haritanın kullandığın yerlerini hafızaya alıyor, turları kaydedebiliyorsun (ort. hız, yükselti, eğim, süre, kalori vs. her şeyi ile birlikte).

@Berke yanlışın var gps için net gerekmiyor :) direk gps ' i açıp strava ile kayıt yapılıyor

@Medherius Strava yı premium yapmadan da bir çok işini görüyor diye biliyorum. Haksız mıyım?

@Jokurx Haklısın ben de önceden strava kullanıyordum ama genel olarak bol reklamlı veya abonelik sunan programlara sinir oluyorum, benden kaynaklanan bir sıkıntı yani :D

@Medherius Biraz inceledim de record a başlayıp telefonu kitleyip atacağım cebe. Hem telefonu kitleyince çalışıyor ve internetsiz de kayıt yapıyor. İnternet olmayınca reklamda olmaz :)

@Jokurx Strava'da reklam yok zaten (Go premium dışında). Mapmyride'ı hazırlayanların elinden çıkan programlarda interneti kapatma mantığı işe yaramıyor, giriş izni vermiyor alçaklar internet olmadan, onu da o yüzden elemiştim :D

endomondo ile diğer sporlarımın da kayıtlarını tutuyorum. Bisiklet sonrası eve geldiğimde stravaya gps bilgisini yüklüyorum.

Geri