Scudo Sports

Bisiklet için söylenmiş özlü sözler.

Rampaların ustasiyim Bianchi'nin hastasıyım.

Rüzgarima girme beleşçi!

Bisikletcisin dediler kız vermediler.

Tek rakibim Froome.

Aşıksan vur saza zayifsan bas rampaya.

Ben bisikleti sevdim mi ilah gibi taparım ama daha yenisini göreyim bir bidon benzin döker yakarım.

Düzde hood, inerken drop, bakınca sana kalbim hop hop.

Bisikletin güzel ama sürmesini bilmiyorsun!

Scudo

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar özlü söz demiştim bazı arkadaşlar sokak jargonu içeren bisiklet kelimesinin geçtiği sözlerden yazmışlar.
Genede konuya ilgi güzel.Teşekkür ederim.Bir tane paylaşayım hemen ;

“Ne zaman bisiklet üzerinde bir yetişkin görsem, insanlığa dair umutlarım artar.”
H. G. Wells

Bisiklet kadar adaletli bir araç yoktur. Yokuş çıkarken siz onu taşırsınız. İnerken o sizi taşır.
Atasoy

• Beğen
Tepkiler: dodulan
Bicycles are almost as good as guitars for meeting girls.” — Bob Weir, Grateful Dead singer, songwriter and guitarist
Kızlarla tanışmak için Bisikletler neredeyse gitarlar kadar iyidir.
Türkiye için çok geçerli değil ama..

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Belki çoğunuz azerbaycanca olduğu için anlamayacaksınız ama orjinal kalması için çevirmedim. Anlamakta zorluk çektiğiniz kelimeler olursa yardımcı olurum :)

8NNpJd.jpg

Galiba şöyle diyor:
Bisikletçi ekonomi için asıl felakettir. Araba almaz, araç kredisi çekmez. Benzin almaz . Servise gitmez.Sigorta yapmaz. Para "dayanaklarindan" faydalanmaz. En daha etkisi ise bisikletçi sagliklidir.( Kullanmadan eziyet çekmez.?) Ekonomi sağlıklı insan istemez. Bisikletçi ilaç almaz . Özel hastaneye gitmez.( galiba bisikletci GSMH yı arttırmaz diyor.)

Tam tamına anlayamadım. Ama işin tam özeti. Akbabalara mama yedirmez. Altına imzamı atarım.

Ben bisiklet binmeye dışarı çıkıyorum. Herkes dışarı....

@Çağdaş78 evet. genel anlamda doğru.
@Çağdaş78

sadece burasini yanlış anlamışsınız. anlamı obezite problemi yaşamaz.

bir de ben en sonda GSMH harflerini anlamadım. anlamını açarsanız iyi olur :)

@Yusuf_AZE valla ben ben bunu alır doya doya kullanırım. Hocam memleket neresi ?

@Yusuf_AZE sonradan başa düştü.:):)

Azerbaycan televizyasini dinleyince kafam makine dislilerinin yağlandıktan sonra rahat dönmesi gibi oluyordu. Gayet rahat, konusana da dinleyene de huzur veren zorlamayan bir agiz , lehce tam olarak ne denir bilmiyorum . Ama oz be oz Turkce . Icinde biraz acem musikisi olan hali. Saygilar. Saglicakla pedallayin. Kardesim.

IMG_20171028_104534.jpg
Yolcuyum,karbonun var diye övünme,özünü hor görüp boş yere yerinme...

yağmurlu havada çok güzel kayar tekerler
yolun ortasına çıkar bi minik kedi
ezmemek için frenlersin
yere yapışıp kayarsın
ah kedi güzel kedi
neden önüme aniden çıkarsın
beni yaralarsın

o güzel kediyi ezmemek için frenleyip kayıp yerde sürüklenmem üzerine o kediye thafen yazdığım şiir

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Hangi yöne gidersen git rüzgar daima karşıdan eser

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri