Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için telefon tutucu

Forumda 700 km lik tur yapan bir kişi note 2 için bunu kullandığını belirtmişti 60, 70 km lik rampa inişlerinde bile telefonu sağlam tuttuğunu söyledi bendede note 2 var uzun zamandır tutacak arıyordum bunu abime aldırmıyorum paypal onda.

(link)

Scudo
@mustafa genç
Acaba bu tutucu her telefon boyutu icin ayarlanabiliyormu ki yoksa belli telefonlar icinmi…

@Suat Şahin

Gidon boğazı uzunluğunda pleksi parçası buldum. 2mm kalınlığında denk geldi hemde daha sağlam. Gidon boğazına gelen kısmını eski bir bez parçasını kesip yapıştırıcı ile kapladım ( çizik vs olmasın diye ) sonra 3 adet siyah plastik kelepçeyi ve silikon kılıfını duzgun ve boğaza uygun şekilde yapıştırıcı ile tutturup ustune 500gr civarinda metal bi plaka parçası vardı elimde onu koydum. 5 dk sonra et ile tırnak gibi oldu hepsi :) sonra boğaza plastik kelepçe vasıtası ile sabitledim. Hepsi bu kadar. Pleksiyi bulmam çok guzel oldu sıfır maliyetle alt desteği halletim. Ctesi akşamı eve gidince unutmazsam fotoğrafını çeker, bu konu altında paylaşırım. Eğer pleksiden isteyen olursa elimde 2 adet fazla var. İsteyene ucretsiz karşı odemeli kargo ile yollarım. 5-6 lira filan tutar.

Şöyle bir şey bulunursa güzel olabilir aslında Screenshot_2015-08-19-23-51-13.png Screenshot_2015-08-19-23-51-11.png Screenshot_2015-08-19-23-50-51.png

@Suat Şahin

Şuanda telefonumda yok malesef. Ama ctesi akşamı eve geçince çekip koyarım. Detaylı bilgi için özelden yazabilirsiniz.

arkadaşlar 20dkinizi ayırın ve kendiniz yapın satın alacaklarınızdan çok daha şık ve hafif olacaktır. benim vaktim yok, telefonum herşeyden kıymetli benim gözümde derseniz atak bisiklette su geçirmez ve dokunmatik ekranı kullanabileceğiniz 60-70tl civarında güzel kılıf satıyorlar onu alın.

70 tl hayatta vermem o soygunculara 5 dolara almak varken ben yağmurlu havada bisiklet kullanmıyorum su geçirmezliğe ihtiyacım yok
Varsayalım ki oldu diyelim ansızın yağmur başladı geçiririm üzerine bir buzdolabı poşeti olur su geçirmez

@mustafa genç soygunculuk demiyelim biz ona serbest piyasa diyoruz. kişi ve kuruluşu bende tanımam sadece aklımda kalmış. ama eminim 5 dolarlık urun ile onu kıyaslamak doğru değil. ben her zaman için eldeki malzemeyi değerlendirmeden yanayım. kullan ve at mantığı israftır. İsrafta günahtır.

@berkex o sarsıntılarda pek güvenli olmaz givi gözüküyor ama

@Berkay Akat
Ebay sıkıntı aliexpress banko

Quad Lock kullanıyorum ben. Iphone için olduğu gibi universal olanı da var.

@Drdaldal benim yaptığımda sizin kullandığınız urun gibi duruyor ama gidonla arasında yarım cm civarı boşluk var

Linkteki gibi bir tutucu tavsiye ederim. Basit ve kullanisli

http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1oPFzHFXXXXXNaXXXq6xXFXXXc/Super-Sale-ROSWHEEL-Cycling-Bike-Bicycle-Handlebar-Bag-Case-for-iPhone-4-5-6-Samsung-4.jpg_350x350.jpg

(link)

Ben bunu kullanıyorum, dealextremden almıştım. s4mini tam olarak sığıyor. Bi ara htc one x vardı o sığmıyor gibiydi.
20150822_100038.jpg

• Beğen
Tepkiler: bambam84
Btwin kullanıyorum herkese tavsiye edebilirim 20 lira fiyatı var su geçirmiyor sağnak yağmurda kaldım herşey sırılsıklam oldu telefon kuru ayrıca takıp çıkarması kolay ve pratik (link)

Geri