Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet iktidarsızlık yapar mı?

Hürriyetin sahiplerinin aynı zamanda LPG işinde olması düşündürücü millet bisiklete binerse bunlar kime LPG satacak 🤪
Bana sorarsan Türkiye'de bisiklet kullanımı hiç istenen seviyelere gelmeyecek. O yüzden endişe ettiklerini düşünmüyorum. İnsandan çok araba var. Üstelik litre fiyatları 30tl iken bile herkes binmeye devam etti gözle görülür bir azalış olmadı. Yani az mesafe şuraya yürüyeyim veya bisiklete bineyim diye düşünen sayısı çok azdır. En fazla elektrikli bisiklet sayısında artış olmuştur belki.

Scudo
Bana sorarsan Türkiye'de bisiklet kullanımı hiç istenen seviyelere gelmeyecek. O yüzden endişe ettiklerini düşünmüyorum. İnsandan çok araba var. Üstelik litre fiyatları 30tl iken bile herkes binmeye devam etti gözle görülür bir azalış olmadı. Yani az mesafe şuraya yürüyeyim veya bisiklete bineyim diye düşünen sayısı çok azdır. En fazla elektrikli bisiklet sayısında artış olmuştur belki.
Hiç sorma ya ben de muzdaribim bu konudan. Liste fiyatının %75'ine ilanına fiyat yazdığım paketleri dahi açılmamış sıfır bisikletimi (çekiliş ürünü) 2 aydır satamadığımdan istediğim katlanır bisikleti bir türlü alamıyorum. 0 km liste fiyatından daha pahalıya satılan 6 ay -1 yıl kullanılmış, eskitilmiş, belki kazaya da karışmış ama alıcıdan saklanan otomobiller ise 1 haftada satılıyor bu ne biçim iş yahu 🤬

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Bende 2 pedli tayt var ama agirlikli olarak askili kullniyorum. Her gun ise gidip gelirken kullandigim icin ic camasiri kullanmazsam hijyen problemi olusacak, sonucta her gun de tayt yikanmaz. Yanlis mi dusunuyorum?
hocam taytın içine iç çamaşırı giyerseniz malum bölgede hava akışı azalacak terlemeyle beraber mantar vs olma ihtimali çok yüksek işe gidip geliyorsanız bence şort tarzı bir şey bakın ve seleye kılıf alın ama taytı o şekilde giymeyin nacizane fikrim

Hollanda da bisiklet çok kullanılıyor, Weghorsta bi şey olmasında geri kalan bizi ilgilendirmez.:hhhhhh:

Bu zamana kadar bu başlığı görsem bile acmiyordum, fakat haftasonu 60 km yaptım 4-5 saatte eve geldiğimde oramin yani şeyyy himmm var ya hani bı😳 duyarsızlık,uyuşma sızlama oldu, sonra bir iki kafasına vurdum cimcikledim😱 sonra kendisine geldi🤗

Abiler 4 gün önce seleden dolayı cinsel organımda bi uyuşma yaşadım 5 dk sonra uyuşma geçti ama orada hafif bi his kaybı var ve 4 gündür devam ediyor aranızda benimle aynı sorunu yaşamış olan var mı varsa geçti mi yaşadığım hafif his kaybı geçici mi yardımcı olursanız sevinirim

Abiler 4 gün önce seleden dolayı cinsel organımda bi uyuşma yaşadım 5 dk sonra uyuşma geçti ama orada hafif bi his kaybı var ve 4 gündür devam ediyor aranızda benimle aynı sorunu yaşamış olan var mı varsa geçti mi yaşadığım hafif his kaybı geçici mi yardımcı olursanız sevinirim
Hemen seni yönlendiriyorum yetkili kişiye. Şaka bir yana her konu altına aynı mesajı yazınca bir faydası olmuyor. Sorunun devam ediyorsa doktora görünmen lazım. Online hiç kimse sana yardımcı olamaz.
1683746526706.png

1-Nasıl bir bisiklet ölçüsü ve nasıl bir sele ile kullandınız çok önemli!
2- Mesela sele çok yukarıda ve ayaklar pedala zor ulaşıyor gibi bir pozisyonda sürdüyseniz sıkıntılı bir durum.
3- tetiklemiş olabilir , varikosel vs. gibi bir durum olabilir , ürolog birisine görünmenizi tavsiye ederim.
4- Cinsiyetinizi belirtmemişsiniz, cevap ya da olasılıklar cinsiyete göre de farklılık gösterebilir.
5-Ben şahsen uzun sürüşlerden sonra orta bölge tabir edilen alanda bir uyuşma hissediyorum ama bu da sele , oturuş poziyon ve ölçüleri ve pedli tayt kalitesine ve bir çok başka değişkene göre fark yaratabilir.
Naçizane tavsiyem bir uzman üroloğa görününüz. Malum bölgelerde yaşanan, bahsettiğiniz sorunlar can yakabilir.

Selamlar

1-Nasıl bir bisiklet ölçüsü ve nasıl bir sele ile kullandınız çok önemli!
2- Mesela sele çok yukarıda ve ayaklar pedala zor ulaşıyor gibi bir pozisyonda sürdüyseniz sıkıntılı bir durum.
3- tetiklemiş olabilir , varikosel vs. gibi bir durum olabilir , ürolog birisine görünmenizi tavsiye ederim.
4- Cinsiyetinizi belirtmemişsiniz, cevap ya da olasılıklar cinsiyete göre de farklılık gösterebilir.
5-Ben şahsen uzun sürüşlerden sonra orta bölge tabir edilen alanda bir uyuşma hissediyorum ama bu da sele , oturuş poziyon ve ölçüleri ve pedli tayt kalitesine ve bir çok başka değişkene göre fark yaratabilir.
Naçizane tavsiyem bir uzman üroloğa görününüz. Malum bölgelerde yaşanan, bahsettiğiniz sorunlar can yakabilir.

Selamlar
Erkeğim teşekkürler

• İnanılmaz
Tepkiler: Myali
Hahahah hocam bu kareyle beni eski yıllara götürdünüz. 7 8 yaşlarinda falan heralde küçük bir çocuğum. Bi gün söylemesi ayıp tırnağımı kesmek için bi gazete kağıdı aldım ve tırnak keserken favori aktivitem olan gazeteye göz gezdirmeye başladım. Bi baktım Haydar Dümen diye biri, hoca soruları cevaplıyor. Ooo o da nasıl sorular, merak ettim okudum biraz, sonra utanıp gidip başka gazete almıştım 😀. Bu da böyle bi anı.

@yegane63 Uzun süre sele üzerinde kalmak herkes için sakıncalı aslında. Durmadan sürüş yapıyorsanız bile arada bikaç dakika seleden kalkarak sürüş yapmak genel olarak rahatlatacaktır.

Belki de psikolojiktir hocam bunu buradan kim bilebilir..

muhtemelen sele pozisyonundan dolayı. selenin uç kısmı çok kalkık vs olabilir. penisi besleyen pudendal artere bası nedeniyle kan akımını azaltır nöropraksi ve benzer semptomlar yapabilir. sele pozisyonunu kontrol edebilrsin bence. tabi bu şikayetler için en doğrusu bir üroloğa danışmaktır.

images.jpeg

images (1).jpeg

images (2).jpeg

images (3).jpeg

Hayır bisiklet iktidarsızlık yapmaz. Öyle bir durum olsaydı en başta yılda en az 30.000 km bisiklet binen pro sporcuları etkilerdi.

Yanlış kadro boyu, hatalı fit, uygunsuz ekipman ise vücudun her noktasında sakatlığa neden olabilir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bisiklet iktidarsızlık yapmaz ama iktidarlar vergilendirmeler, parasal değer kayıpları diğer hatalı uygulamalar ile insanlarda bisikletsizlik yapar :)

Geri