Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ile ilgili Free E-Mail Hesabı

Scudo
@Selim Çam

Onu bilmiyorumda en hızlı şekilde istanbul.com adresinden mail alalım arkadaşlar. Çünkü bahse konu site google ile anlaştı ve mail çok yakın zamanda msn, yahoo, google talk 'nin messenger programlarında da kullanılacak mesela ben bisiklet@istanbul.com'u şimdiden aldım. Arşivimde bulunsun :) sizde istanbul uzantılı maillerinizi özellikle İstanbul'da yaşayanlar şimdiden alsınlar diye paylaşmak istedim. ;)

Buyrun link: (link)
 
@soneryen


bildigim kadar ile dünyada ki butun mail adresleri MSN olabiliyor. bu olayi da passport.net adresinden sol taraftaki kaydol linkinden yapabiliyorsunuz?
 
@Supi

Aynen dediğin gibi passport.net e kayıt ederek her türlü mail'i msn de kullanabilirsiniz ama hotmail'in mailleri dışındaki maillerde mail gelince msn de gözükmüyo ciddi bir eksin bence o yüzden hotmail kullanıyorum ben direk :D

İyi forumlar
 
sanırım mail .comdan bu şekilde özellikli bir mail adresi almak ücrete tabi çeşitli tarifelendirmeleri var ,yada ben yanlış anladım..
 
@Ozan Güven

haklısın..
önceden farklı uzantılı elektronik posta adresi almıştım ve ücretsizdi. bu yüzden yine ücretsiz olacağını tahmin ettim ancak formu doldurunca ücretli olduğunu gördüm...
 
Geri