Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ile kamp ve yemek seti seçimi

Ben yurt içi yurt dışı gezi kamp yapmış biri olarak ve Evde dahi kendi yemeğimi kendi yapan biri olarak bilgilerimi paylaşmak isterim
Isı yalıtımı konusunda Zojirushi peşine de Stanley geliyor Isı yalıtımları tartışılıyor şu sıcaklık değeri bu sıcaklık değeri ama Stanleyin en azından eski Stanleyler (20 yıla yakın aynı termsları kullanıyorum)Stanleyi ayıran özelliği sağlamlığıdır...Isı yalıtımları diğer termoslarla karşılaştırılsa da sağlamlıkta Stanley (En azından eski stanleyler)Yemek termostumdan içme termostuma hep Stanley Zojiruhsi kamp ve karavancılıkta pek tercih edilmiyor ama ev-ofis kullanımlarında kullanılır
Kamp,gezi ile ilgili sayfam Bilgi paylaştıkça çoğalır(link) Sağlıcakla
Sürekli kullandığım 17 oz luk Yemek ve içecek termostum2024-04-02 16.14.58.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Yeterli görünüyor, benzer bir ürün kullanıyorum. Belki içinde çaydanlık olan bir set bakabilirsiniz çaydanlık ayrıca yoksa.

• Beğen
Tepkiler: hermes
merhabalar.ilk olarak, kamp mutfağıyla ilgili en güncel başlık burayı bulduğum için buraya yazıyorum, umarım yanlış başlık değildir.
2 kişi, çantalarla çıkacağımız kamp için yemek seti bakıyorum. decathlonun (link) (Outdoor Yemek Seti - 2 Kişilik - Paslanmaz Çelik - MH100) ürününe denk geldim. yeterli gelir mi acaba, kullanıp kalitesini değerlendirebilecek birisi var mıdır?
tek başıma çıkacağım bisikletli kamplarda da kullanmayı planlıyorum. pek çok siteye ve ürüne baktım ama çok sayıda çeşit/özellik olduğu ve deneyimim olmadığı için daha da kafam karıştı.
başka bir ürün öneriniz veya linkteki ürünle ilgili yorumlarınız varsa bekliyorum.
teşekkürler şimdiden.
Tek tencere bir gecelik ve tek yemek için yeterli olur. Ama daha uzun bir kamp için yetersiz gelir. Ben olsam (link) bir seti tercih ederim.

• Beğen
merhabalar.ilk olarak, kamp mutfağıyla ilgili en güncel başlık burayı bulduğum için buraya yazıyorum, umarım yanlış başlık değildir.
2 kişi, çantalarla çıkacağımız kamp için yemek seti bakıyorum. decathlonun (link) (Outdoor Yemek Seti - 2 Kişilik - Paslanmaz Çelik - MH100) ürününe denk geldim. yeterli gelir mi acaba, kullanıp kalitesini değerlendirebilecek birisi var mıdır?
tek başıma çıkacağım bisikletli kamplarda da kullanmayı planlıyorum. pek çok siteye ve ürüne baktım ama çok sayıda çeşit/özellik olduğu ve deneyimim olmadığı için daha da kafam karıştı.
başka bir ürün öneriniz veya linkteki ürünle ilgili yorumlarınız varsa bekliyorum.
teşekkürler şimdiden.

Bende bundan var, Erdek'e bisikletle kampa gittigim zamanlarda bana yetiyordu ama 2 kisiye de yeter bence. Kalitesi iyi iste bir yemek setinden ne kadar kalite beklerseniz o kadar :) Ama fiyatlar bayagi bir ucmus :/

• Beğen
Bende bundan var, Erdek'e bisikletle kampa gittigim zamanlarda bana yetiyordu ama 2 kisiye de yeter bence. Kalitesi iyi iste bir yemek setinden ne kadar kalite beklerseniz o kadar :) Ama fiyatlar bayagi bir ucmus :/
fiyatlar uçmuş gerçekten, birkaç ay önce stoğu tükenen ürünlere denk geliyorum. yarı yarıya neredeyse fiyat :(
herkese cevapları ve yorumları için teşekkürler.
bir ürünü alıp deneyimleyince buraya yorumumu yazarım, bizim de katkımız olsun ileride araştıracaklara.

2 kişi, çantalarla çıkacağımız kamp için yemek seti bakıyorum.

Hocam bu işin sonu yok. Ne kadar taşımak istediğinize karar verin ve kararınızdan vazgeçmeyin.

Bence bu set yeter. Biz de yürüyüş gerektiren kampa gittiğimiz zaman tek pişirme kabı ile gidiyoruz, büyüklük olarak hemen hemen aynı. Diğer malzemeleri de içine dolduruyoruz.

Sabah çay suyu ısıtırsınız, akşam da makarnanızı pişirirsiniz. Tava gibi kullanabileceğiniz bir kabınız daha olsa, makarnanın yanında sosunu da yaparsınız.

Biraz da yemek planlaması yapmanız gerekiyor.

• Beğen
1 adet 900ml titanium pot.
1 adet 500ml titanium pot.
1 adet uzun titanium spork.
1adet brs titanium gaz ocagi.
1adet ufak bic marka çakmak.
1adet yarim bulasik bezi
1adet ufak bulasik deterjani. (30ml)
1adet 90gram nurgaz tüp.

Fikir vermesi acisindan su videoyu izleyebilirsiniz.

Aliyorsunuz. Bu ürünler ic ice giriyor ve sadece 900ml kap kadar yer kapliyor. ocak ve en ufak kamp tupude icine giriyor. Çayda yaparsiniz omlette yaparsiniz herseyi yaparsiniz bu sistemle. Cocuklugumdan çantali kamp merakim var hertürlü ürünü denedim çok yeri gezdim bu şekilde. Tek kişi için bu sekilde bir yemek sistemi en kullanislisi emin olabilirsiniz. Ekstra plastik tabak bulundurursaniz 2kişide rahatlikla kullanabilir.

Temizligi olsun hafifligi olsun. Kullanim acisindan olsun. Titanium rakipsiz kamp mutfaginda. Ama biraz yatirim yapmaniz gerekiyor en az 100 dolari gözden cikarmaniz gerekiyor. Eger daha ucuz birsey ariyorsaniz mh100 gayet kaliteli bir set. Bide decahlondaki çaydanliktan alin. Gayet yeterli kamp icin. Ama bu setler cantada çok agirlik yapar ve ciddi yer kaplarlar. Pot sistemi daha kullanisli çanta için.

Son düzenleme:
1 adet 900ml titanium pot.
1 adet 500ml titanium pot.
1 adet uzun titanium spork.
1adet brs titanium gaz ocagi.
1adet ufak bic marka çakmak.
1adet yarim bulasik bezi
1adet ufak bulasik deterjani. (30ml)
1adet 90gram nurgaz tüp.

Fikir vermesi acisindan su videoyu izleyebilirsiniz.

Aliyorsunuz. Bu ürünler ic ice giriyor ve sadece 900ml kap kadar yer kapliyor. ocak ve en ufak kamp tupude icine giriyor. Çayda yaparsiniz omlette yaparsiniz herseyi yaparsiniz bu sistemle. Cocuklugumdan çantali kamp merakim var hertürlü ürünü denedim çok yeri gezdim bu şekilde. Tek kişi için bu sekilde bir yemek sistemi en kullanislisi emin olabilirsiniz. Ekstra plastik tabak bulundurursaniz 2kişide rahatlikla kullanabilir.

Temizligi olsun hafifligi olsun. Kullanim acisindan olsun. Titanium rakipsiz kamp mutfaginda. Ama biraz yatirim yapmaniz gerekiyor en az 100 dolari gözden cikarmaniz gerekiyor. Eger daha ucuz birsey ariyorsaniz mh100 gayet kaliteli bir set. Bide decahlondaki çaydanliktan alin. Gayet yeterli kamp icin. Ama bu setler cantada çok agirlik yapar ve ciddi yer kaplarlar. Pot sistemi daha kullanisli çanta için.
ayrıntılı yanıtınız için çok teşekkürler, maalesef başka bir ürün için sipariş verdim. yurt dışından kargoya verildiği için de iptal etme şansım gözükmüyor şu an. olur da ileride memnun kalmazsam tavsiyeniz aklımda olacak.

Geri