Scudo Sports

Bisiklet ile nasil dengede kalınır ?(video içerir)

Xoqo

Forum Bağımlısı
Tepki
421
Bisiklet
Diğer
Bu video umarım bir çok arkadaşa yardımcı olur. Temelde herkesin yapabilmesi gereken bir beceridir bence. Trafikte ciddi anlamda işe yariyor. Iyi seyirler dilerim. İyi ya da kötü her türlü geri bildirime açığım. İstekleriniz doğrultusunda yeni video çekeceğim

Yakında 2 video daha çekmeyi düşünüyorum. Eğer talep olursa bu videonun serisini çekip haftalık olarak yayınlayabilirim. Gerekli malzemeleri ayarlayabilirsem avid elixir serisine yağ basmayı ve havasını almayı göstereceğim.

Scudo
@ihsan onur şener
dediğiniz gibi trafikte çok faydalı yavaş yavaş bu olayı yapmaya başladım çünkü ihtiyacınız oluyor ve adapte oluyosunuz bi süre sonra :) ama püf noktalarını gösteren bir video 5-6 aylık süreci yarı yarıya kısaltabilir. Bence faydalı teşekkürler.

@kutlucan Yorumun için teşekkür ederim. Buna benzer bir kaç video daha çekmek istiyorum. Bunu için sizin düşünceleriniz çok önemli benim için :)

Teşekkürler. Özellikle kilitli pedalda dahada işe yarayacak :)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Güzel bir video. Ben de bir miktar durabiliyorum ama bu şekilde ve bu kadar uzun değil tabi. Deneyeceğim.

Bir de yeni çekimlerinizde eğer mümkün ise daha sessiz bir ortam tercih etmenizi rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
@haaldemir Evet bunu düşünmüştüm. Sürekli spdyi çıkartmak yerine böyle yapmak daha pratik olacaktır :harika:

@Mennan Çok haklısınız. Buna daha özen göstermem gerekiyor. Ancak İstanbul'da yaşıyorum malum her yer insan ve araç kaynıyor. Bir daha ki videoda buna dikkat edeceğim. Geri bildirim için çok minnettarım size :harika:

• Beğen
Tepkiler: haaldemir
Geri