Scudo Sports

Bisiklet kamerası tercihiniz

Krdnmrv

Üye
Tepki
2
İsim
Karden Ö.
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar Ankarada yol bisikleti kullanıyorum. Eski yazilara da baktim fakat güncel (2015)cevap bulamadim.Uygun (200tl kadar)bir cycling cam arıyorum. Kamera tercihi kask mi gidon mu yapmalıyım yoksa ikisi için de aynı ürünler kullanılabiliyor mu? Hangisi daha rahat ve kullanışlı ? Aliexpress ten baktım ama kararsız ve bilgisizim. Marka tercihim yok, kamera kullanan arkadaslar avantaj ve dezavantajlardan bahsedebilirler mi?

Scudo
Gidona bağlananların çok titreşim yaptığından bahsediyordu bazı arkadaşlar. Bence kamerayı kaskta kullanmak görüntü açısından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum

@Krdnmrv

Öncelikle söylediğiniz fiyatlarda action cam bulmak biraz zor gibi. Marka bir kamera o fiyata zor. Ama sadece video çeksin bana yeter tarzında bir düşüncede iseniz aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

(link)

Bende Sony Action Cam HDR AS200VR var. Youtube kanalımdan yada aşağıdaki linklerden çektiğim videoları izleyebilirsiniz. Ben genelde kaskta kullanıyorum kamerayı fakat uzun sürüşlerde bayağı bir ağırlık yaptığı için göğüs bandı sipariş vereceğim. En uygun ve rahat çekim bu şekilde olacak diye tahmin ediyorum. Çünkü görüntü tam ortalanmış ve açıları sonuna kadar kullanacak bir alan yaratacak. Steady Shot açık iken 120 derece, kapalı iken 170 derece açı alabiliyorum kameram ile buda kamera tam göğüs hizasında iken yolun her tarafını tam olarak alacağı anlamına geliyor. Tabi kasktada sonuçlar çok iyi ama ağırlık meselesi var işte.

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@dramorey kismetse bende bundan bir tane alicam. CÇok güzel yorumlar okudum bu kamera hakkında.

@ÇaNakkaLeRuHu o zaman bütçeyi arttırmak lazim demek ki,kamera güzelmiş gerçekten güle güle kullanin, videolarinizda detay bilgi km zaman vs verilmesi çok hoşuma gitti, sanırım bu action cam olduğu icin böyle.
@dramorey bunun bandını ya da tutucusunj ayrı almam gerekiyor değil mi?

@Nini evet fiyatı da butceme uygun görünüyor, öncelik sırasına koydum kesinlikle ..

@Krdnmrv

Teşekkür ederim. Gps verilerini action cam kendisi eklediği için bana sadece Sony Action Cam Creator ile proje haline dönüştürmek kalıyor. Tabi o şekilde yayına hazır hale gelmiyor. Bunun da anlatımını yaptım istersen aşağıdaki konudan bakabilirsin.

Gps Verileri Eklenmiş Video Oluşturma

@Krdnmrv
Çekim kalitesi olarakta profesyonel aksiyon kameralarına rakip bir kamera ^^ İnternetten bu kameranın inceleme videolarına bakabilirsiniz fiyatı kalitesine göre gayet uygun

Teşekkürler arkadaslar, başka ürünler kullanan arkadaşlardan da deneyimlerini paylasmalarinı ayrıca bekliyorum.

@dramorey

Ben bu markayı daha önce görmedim. Çekilen ve youtube yüklenen videolar oldukça başarılı. 1080p kayıt özelliği pek çok pahalı kamerada bile yok. Özelliklerini aşağıya kopyaladım. Fiyatı ise 65 dolar, uygun bence.

Açıklamaları:

Ambarella A7LS görüntü işlemci
16.0MP Sony Exmor R BSI CMOS görüntü sensörü, F2.8 diyafram ve 155 ° geniş açılı ile
40m su geçirmez Derinlik
40m su geçirmez spor DV, özellikle aşırı spor 'çekim için tasarım
Kablosuz Bağlantı
WiFi Dahili ve 4.0 bluetooth fonksiyonu, hızlı bağlantı ve gerçek zamanlı önizleme
HD Video Kayıt
1080p 60fps H.264 video çözme, yakalama kabul edilen 960P / 60,48 fps, 720P / 120,60,48 fps
Süper pil kapasitesi
1010mAh çıkarılabilir batarya ile donatılmış
Diğer özellikler
gözenekli kabuk tasarımı aşırı ısınmaya karşı korur; Class10 64GB TF Kart kadar max destekler
Net ağırlık: (batarya dahil) 72 g / 2.54 oz
Monopod delik çapı: 7mm yaklaşık
61 x 22 x 42 mm / 2.4 x 0.87 x 1.65 inç: Boyutu Özellikler:

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
1010 mAh batarya, total 72 gr ve 64 gb kadar çıkması gerçekten iyi göründü fiyata göre. Eski telefonun bataryası 500mAh di düşününce. @Talha Ateş özellikler için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
Sj4000 ler var.fotoğraf değilde video çekimi iyi.Ben geçen sene 200 tl'ye almıştım.Kamera çekimi için uygun.Tavsiye ederim.

@serdar seven makine şu anda 359 tl hepsi burada da. Neredeyse iki katı olmuş peki kask ta mi kullanıyorsunuz?Ağırlık konusunda nasil?

@Krdnmrv bangood yada aliexpress' te 70-80 $ civarı.Ben 70'e arkadaşın hesaptan getirtmiştim. 200 tl verdim.2.el temiz bir şey bulabilirsin.Türkiye'de pahalı.kaska ve gidona takılabiliyo.

Geri