invictustr
Daimi Üye
- Tepki
- 93
- Bisiklet
- Bianchi
Ben iki ay önce 12 kilo tutarında kargoya 280 tl ödemiştim, Sakarya-Denizli arası. Ptt kargoydu, diğerlerinde fiyat artıyor.bisiklet kargo fiyatları ortalama ne kadar tutar?
Mesela benim indirimimle aynı kargo sürat kargo ile 102 lira tutuyor.KG'dan ziyade desi ile ücretlendiriliyor. Bu işte en uygun PTT kargo diyebiliyorum onun da standart bisiklet kutusu ölçüleri ile 130*80*30 ve 12 kg şeklindeyken 180 tl fiyat çıkartıyor. Sizde aşağıda ki linkten hesaplayabilirsiniz kendi ölçülerinizle. PTT kargoya bu alanda bir güvensizlik var fakat ben bu görüşe katılmıyorum diğer kargolar ne yapıyorsa PTT kargo da aynısını yapıyor. Siz bisikletinizi güzel paketledikten sonra kolay kolay birşey olmaz.
(link)
Beyler yüklenin @mavi silgi @ZirZop @trainspotting35Ufak bir ücret karşılığında ciddi anlamda indirim sağlayabilirim. Mesela forumdan @MakRo abinin aldığı jantlara 250 lira fiyat çekmişler. Sağladığım indirimle Van' dan Manisa' ya 20 liraya geldi kargosu. (sürat kargo)
Mesela benim indirimimle aynı kargo sürat kargo ile 102 lira tutuyor.
Abi birden yuklenmeyin sirayla lutfen Ahaha
Ara ara soranlar oluyor, güncel değil.@yaşar kahraman Verdiğim ibana 7 lira yatırdıktan sonra bana alıcı ve satıcının adını soyadını numarasını ve adreslerini veriyorsunuz. Bilgileri kullanarak kod oluşturup size veriyorum. Kargoyu gönderecek kişinin şubeye gittiğinde sadece indirim kodum var diyerek kodu söylemesi yetiyor. Hemen hemen bütün kargo firmalarında geçerli oluyor. Ptt mng yurtiçi sürat aras vs