Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kargo fiyatları

invictustr

Daimi Üye
Tepki
93
Bisiklet
Bianchi
ankaradan bir kargo gelecek adanaya forumda araştırdım biraz 2009 konuları falandı otobüs düşünmüyorum ptt kargo en uygunuymuş galiba jantları söküp gidon çevirip falan kutu küçültülerek tahmini ne rakama gelir galiba ptt kargo ağırlığa bakıyormuş tam bi bilgim yok

Scudo
PTT'nin sitesine girdiğiniz zaman, ilk sayfada hemen altta Hesaplama Araçları linki var. Oraya tıklayıp, PTT Kargo'ya tıklayıp, gerekli bilgileri yazarsanız eğer yaklaşık tutarı hesaplayabilirsiniz.
PTT şubede de aynı sistemi kullandıkları için, fiyatlar doğru çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: invictustr
Kayseri'den Lüleburgaz'a (yaklaşık 930 Km) 48 liraya kargolanmıştı bana bisikletim. Orijinal bisiklet ambalajında. Eğer dahada küçültebilirseniz (tabi zarar görebilir o zaman) fiyat ona göre düşer. Bisiklet 12.5 kg. Tabi kutu ağırlığı daha fazla oluyor. Yaklaşık 2-3 kg.lık mukavva oluyor

• Beğen
Ağırlık değil de "desi" hesabı ile gönderiliyor bildiğim kadarıyla. Yani kutunun en, boy ve yüksekliği dikkate alınıyor.

Olabildiğince küçültüp(zarar gelmeyecek şekilde aman dikkat :) ) kargolanırsa gayet makul fiyatlarda getirilebilir diye düşünüyorum.

• Beğen
KG'dan ziyade desi ile ücretlendiriliyor. Bu işte en uygun PTT kargo diyebiliyorum onun da standart bisiklet kutusu ölçüleri ile 130*80*30 ve 12 kg şeklindeyken 180 tl fiyat çıkartıyor. Sizde aşağıda ki linkten hesaplayabilirsiniz kendi ölçülerinizle. PTT kargoya bu alanda bir güvensizlik var fakat ben bu görüşe katılmıyorum diğer kargolar ne yapıyorsa PTT kargo da aynısını yapıyor. Siz bisikletinizi güzel paketledikten sonra kolay kolay birşey olmaz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: yaşar kahraman
yaşar kahraman
benim bu konudaki tercihim herzaman otobüs olmuştur,hem ucuz hemde güvenli.alacak kişinin garajdan kendi gidip alması dışında,gecikme kaybolma gibi sorunlarda olmuyor.en son izmirden ankaraya kamil koç ile 90tlye göndermiştim.

Ufak bir ücret karşılığında ciddi anlamda indirim sağlayabilirim. Mesela forumdan @MakRo abinin aldığı jantlara 250 lira fiyat çekmişler. Sağladığım indirimle Van' dan Manisa' ya 20 liraya geldi kargosu. (sürat kargo)

KG'dan ziyade desi ile ücretlendiriliyor. Bu işte en uygun PTT kargo diyebiliyorum onun da standart bisiklet kutusu ölçüleri ile 130*80*30 ve 12 kg şeklindeyken 180 tl fiyat çıkartıyor. Sizde aşağıda ki linkten hesaplayabilirsiniz kendi ölçülerinizle. PTT kargoya bu alanda bir güvensizlik var fakat ben bu görüşe katılmıyorum diğer kargolar ne yapıyorsa PTT kargo da aynısını yapıyor. Siz bisikletinizi güzel paketledikten sonra kolay kolay birşey olmaz.

(link)
Mesela benim indirimimle aynı kargo sürat kargo ile 102 lira tutuyor.

@yaşar kahraman Verdiğim ibana 7 lira yatırdıktan sonra bana alıcı ve satıcının adını soyadını numarasını ve adreslerini veriyorsunuz. Bilgileri kullanarak kod oluşturup size veriyorum. Kargoyu gönderecek kişinin şubeye gittiğinde sadece indirim kodum var diyerek kodu söylemesi yetiyor. Hemen hemen bütün kargo firmalarında geçerli oluyor. Ptt mng yurtiçi sürat aras vs

Gecen ay Ankara'ya dunyanin en ufak paketini yaparak bir yol bisikleti yolladim . Ptt kargo ile 180 tuttu.
@Mustafa Zeybek kardesimden eveli gun bu kod kiyagindan faydalanarak Bursa dan Konya ya jant takimi yolladim 25 lira tuttu. Allah razi olsun mustafacim. Ama sen yine de bu isi fazla dillendirmeyeydin iyidi patlarsa bizde patlariz Ahaha :D
20200401_003200.jpg
Abi birden yuklenmeyin sirayla lutfen Ahaha :D

@mavi silgi Hacı sana iyilik yaramıyor ya. Senin elinden 20 bin tl ni alıp sana pisiklet getireceğim deyip seni 7 ay bekletmek lazım o zaman en iyi ben olurum :D En büyük tezgaha sen gelmişsin eyyy yavrum eyyy :D
@mavi silgi aralık ayında 70 gram altın alıyordun 20000 tl'ye. Şuan 52 gram alabiliyorsun, umarım arada ki 7000 tl zararına değer bi pisklettir :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Mesajım bulunsun.

@yaşar kahraman Verdiğim ibana 7 lira yatırdıktan sonra bana alıcı ve satıcının adını soyadını numarasını ve adreslerini veriyorsunuz. Bilgileri kullanarak kod oluşturup size veriyorum. Kargoyu gönderecek kişinin şubeye gittiğinde sadece indirim kodum var diyerek kodu söylemesi yetiyor. Hemen hemen bütün kargo firmalarında geçerli oluyor. Ptt mng yurtiçi sürat aras vs
Ara ara soranlar oluyor, güncel değil.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri