Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Kaza Örnekleri

Selamlar tornet scooter ile rent a car ın son model bmw sine carptım ve 250.000 gibi maddi hasar meydana geldi. Benden talep edıyor arac shaibi ne yapmalıyım ? Olay yerınden uzaklaştım 1 hafta sonra jandarma arayıp csgırdı tutanakımzalattılar hasarı karsılayacagı a dair lütfen tavsıye öneri
Kesinlikle bu konulara hakim bir avukata danışın.

Scudo
Arkadan çarpan araba her zaman %100 suçlumu oluyor? Özellikle ben kendi şeridimden giderken.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Selamlar tornet scooter ile rent a car ın son model bmw sine carptım ve 250.000 gibi maddi hasar meydana geldi. Benden talep edıyor arac shaibi ne yapmalıyım ? Olay yerınden uzaklaştım 1 hafta sonra jandarma arayıp csgırdı tutanakımzalattılar hasarı karsılayacagı a dair lütfen tavsıye öneri

Bence bu Troll bir gönderi. Scooter ile çarpıp 250k hasar verdin demek. Orada ayaküstü hasar tespiti mi yaptınız? Her ay fiyatı değişen parçaların fiyatına bakıp topladınız, işçilik ile 250k TL tuttu? Jandarma çağırıp hasar karşılama tutanağı imzalatmış. Jandarma öyle işlere bakıyor muydu? Nerde o tutanak, foto çek gönder, fotoda kişisel bilgileri kapatabilirsin, ancak göndermelisin yoksa Troll'den öteye geçemezsin.

Son düzenleme:

Bence bu Troll bir gönderi. Scooter ile çarpıp 250k hasar verdin demek. Orada ayaküstü hasar tespiti mi yaptınız? Her ay fiyatı değişen parçaların fiyatına bakıp topladınız, işçilik ile 250k TL tuttu demek. Jandarma çağırıp hasar karşılama tutanağı imzalatmış. Jandarma öyle işlere bakıyor muydu? Nerde o tutanak, foto çek gönder, fotoda kişisel bilgileri kapatabilirsin, ancak göndermelisin yoksa Troll'den öteye geçemezsin.
Bir kere yazdı bir daha foruma girmedi zaten.. Ayrıca zaten adam çarptıktan sonra kaçmış ama kibarca forumda olay yerinden uzaklaştım demiş :koptum: Olayın nerede olduğuna bağlı, polisin sorumluluk alanı dışında ise evet jandarma trafik bakıyor.

Bir kere yazdı bir daha foruma girmedi zaten.. Ayrıca zaten adam çarptıktan sonra kaçmış ama kibarca forumda olay yerinden uzaklaştım demiş :koptum: Olayın nerede olduğuna bağlı, polisin sorumluluk alanı dışında ise evet jandarma trafik bakıyor.
Ayrıntıyı geçin, anlattığı bu kaza hikayesine inandınız mı?

Jaycolu Sloven bisikletçi Luka Mezgec’e araba çarpmış ciddi birşeyi yokmuş,oldumu heryede oluyor davar tayfa!
IMG_4384.jpegIMG_4385.jpeg

12 Ekim cumartesi sabahı 06:40 saatinde evden çıktım. Önce evden D100'e indim. Tuzla'dan Gebze yönüne giderken her zamanki gibi Icmeler köprüsüne tırmanıp oradan Sahil Bulvarı üstünden Kadıköy yönüne devam edecektim. Tam köprünün üstüne çıktığımda arkamdan gelip yetişen bir araç yolda yan yana giderken bir anda köprü üstündeki cebe girmeye karar verdi ve üstüme sürmeye başladı. Fark ettiğimde kaçıp kurtarmaya çalıştım ama yandan bana temas etti. Tam anlamıyla çarptı aslında yine de toparlayabildim ve düşmeden bir problem yaşamadan durdum. Aracın yanına gittiğimde bana çarptığından sıkıştırdığından hiç haberi yoktu çünkü hala telefonuyla oynuyordu. Beni öldürüyordun diye derdimi anlatmaya çalışırken tebessüm ederek duymuyorum diye işaret yaptı. Cam kapalıydı açmaya bile gerek duymadı işitme engelli mi yoksa cam kapalı diye mi duymadı ya da fark etti ve korktu mu çözemedim. Ama yaşlıca biriydi. 10 sn ne yapabilirim ne yapsam diye düşündükten sonra kime neyi nasıl anlatacağım ne yapabilirim ki diye düşünüp sürmeye devam ettim. Sadwce saate baktim 06:45 idi. Belki mobese vs cekmis olabilir. Şimdi fikrinizi merak ediyorum. Böyle bir durumda ne yapmak gerekir. İlla arabanın bizi altına mi alması gerekiyor

Geri