Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

20160516_160717.jpg classic_6aa1252424174ec0bb5b6b553bd8640a.jpg
Arkadaşlar u kilidimde böyle bir parça var. Bunun ne işe yaradığını bilen var mı?

Scudo
@kafnun sanırım kadroya tutturulmasını sağlıyor.

edit: bir daha baktım da aynen öyle sanırım :) decathlondan alınan u kilit sanırım; bende o kilitten kullanıyorum ama bu aparatı kullanmadığım için direk atmıştım şimdi hatırladım da :)
kayış gibi gördüğümüz şeyi kadronun etrafından dolayıp o vida gibi gördüğümüz yarıklardan geçiriyorduk sanırım

@bua bende öyle düşündüm ancak takıp çıkarması hem çok uzun sürüyor hemde tam oturmuyor. Kilitten çıkarabilirsem çıkarayım bende.

• Beğen
Tepkiler: bua
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1hqHdJpXXXXcMXpXXq6xXFXXXX/112849635/HTB1hqHdJpXXXXcMXpXXq6xXFXXXX.jpg?size=72144&height=422&width=750&hash=e27d4ee7a3921aa3b74b826c79f8d765 bence en kral kilit bu çünkü alarmı da var ama sipariş adresi çinli ali express ten.. (link)

@bekotechno Çinli arkadaşlara bu konuda güvenilir mi emin değilim :) Bide bu kilit çok kolay şekilde kesilebilir ve hırsız hızlı şekilde tüyebilir diye düşünüyorum.Belki görüntüsünden dolayı biraz caydırıcı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
çinli arkadaşlar kargolayıp gönderiyorlar ben sürekli alıyorum.. ve bu ürün elektronik alarm lı 105 db gürültülü caydırıcı sesi var... zaten gelen hırsız onu karıştırınca ototmatik alarm cırlıyor...

• Beğen
Tepkiler: Kaang96
@bekotechno
işte bu tür kilitleri zaten karıştırmıyorlar direk kesiyorlar 10 saniyeden kısa sürede olan bir olay yani(izlediğim videolara dayanarak söylüyorum) yani benim yanımda alarm ötse zaten 5-6 saniye şaşkınlık geçirip, ne olup ne bittiğini çözene kadar hırsız çoktan kaçmış olur :)

Bundan düşünüyorum bakalim. Bluetooth alarm varda var. Gelsin detayları paylaşirim.

(link)

@haaldemir 300 lira o kilide verceğinize takip cihazı alın daha akıllıca olur diye düşünüyorum :D Bisikletin çantasına, daha küçük model varsa gidonun içine vs.. biyere koyar rahat edersiniz :D
(link)

@bekotechno 10 saniyede kesiyorlar bu kilitleri.. çevredeki insanlar alarmı umursamaz.. ancak siz duyacaksınız da koşacaksınız.. daha kalın kilitler daha mantıklı

@Kaang96

takip cihazları hep sim kartla çalışıyor. internet aboneliği demek. her ay aylık ödemek gerekecek :)

@haaldemir
evet o linkini attığım o şekilde çalısıyor ama bunun yanısıra insan takip cihazı satan firmalar var (yaşlılar için) 250 lira kadar aletin parasını alıyorlar + aylıkda 5 tl ücret :)

arkadaslar inanin bu konu hakkinda cok arastirma yaptim. saglam kilit dediginiz en fazla max 2 dakika dayaniyor izledigim videolarda. en guzel cozum bisikleti ya yaninizda bi yerde kilitlemek. goz onu yani. ve ya hic evden cikarmamak. siz inaniyosaniz 2 dakika icinde alarm otse mesela bisikleti duyup ulasabileceginizi tabiki verebilirsiniz 100+tl ler. fakat bence bosa para harcamak. hirsiza kilit dayanmaz. inanmayanlar youtube da aratabilirler testler ortada. dunyaca unlu kilitleri saniyesinde adamlar nasil aciyor ortada. bu isin tek cozumu kilit degil demek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kaang96
en iyi kilit sistemi
5mt +- göz kilidi

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
Konuyu okuduktan sonra bisikletle dışarı çıkmamaya karar verdim :koptum:

Bisikletimi bir yere gidince de yanımdan ayırmıyorum. Ayıracağım yerlere de götürmüyorum. Scott marka kilidim var bildiğin halat ! Onu kullanıyorum ancak; 5 metre mesafeden görebiliyor isem ! Onun Dışında migrosa gittiğimde sıkıntı yok. Garajdaki güvenlikçiye emanet ediyorum tabi ki kilitliyorum yine de !

Saygılarımla.

Param olursa abus granit x-plus a acımam basarım parayı...

Geri