Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

@Desert Fox olabilir ama biraz kısa kalıyor. Dosta güven düşmana korku veren bi yapısı var.

Scudo
@Desert Fox Ben kullanıyorum gayrt güzel ve kaliteli bir kilit dış yapısındaki kaplama dolayısı ile de kadroya zarar vermiyor.

@Desert Fox Bisikleti bağlayacağınız yere göre seçmelisiniz,ben ayrıca tekerleride kilitlemek için bir halka kilit taşıyorum

@Fırat Çiner btwin 900+ek halat olanı da gereksiz pahalı 110 tl. o kadar da çıkmak istemiyorum açıkcası.

kalin zincir ve kaliteli asma kilit alsak, zinciride su hortumunun icinden gecirelim.

100 Tl ye bisiklet kiliti arıyorum
Okula bisikletle giderken gözümün arkada kalmaması için sağlam bir kilit arıyorum
U kilit alamam çünkü çok kısa
En az 85 cm olmalı kilitin uzunluğu

@Sarp34
Okulda çok ekstrem bi olay olacağını sanmıyorum çok dandik olmayan herhangi bir kilit iş görür bence

@BF Okuru
Sanayiden 80-100 grade zincir alın. Bu sertlikte zincir ancak elektrikli motor ile kesilebilir. Kaliteli bir kayar milli asma kilit ile birleşti mi canavar gibi olur. Etrafına da bezden bir kılıf diktirirseniz bisikletinizi çizmez.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@Yankı
Bahçeye kilitlicem peki btwin 120 kilit yeterli olurmu 30 tl lik bir fiyatı var

(link)
onguard-doberman-185-cm-kilit__1510386460039916.jpg

Bunada bir bak derim, 12cm kalınlık diyor. Boyuda yeterli, hatta sağlamlığını yeterli görürsen 2 adet alıp, jantlarada geçirip onlarıda güvene alabilirsin.

Kilit aynı zamanda ağır olmamalı bana göre. Ben daha önce kullanıp memnun kalmıştım, şimdi tekrar sipariş verdim.

(link)

@Sarp34 şifrenin 0000 den 9999 kadar deneyerek saymaktan bahsettim.

@Sarp34

Yeterli olucağını düşünüyorum kaybetmem diyosanız anahtarlı almanız iyi olur

@mustafa tanrıverdi
O öyle değil dostum. :) 10 000 adet kombinasyon denemesi gerekir. Her denediği diziyi tekrarlamamak şartıyla. Onu deneyecek hırsız,gitsin bankaya tünel kazsın daha kolay.:)

@Sarp34
Evde saklamak bile 100 % güvenli değil. Geçende haberlerde,hırsızın yaptığı bir düzenekle,çelik kapının kilitini hiç zarar vermeden 10-15sn nasıl açtığı gösterdi polis. :) hani kasaları açmak iöin dinliyorlar,bunlarda böyle bir şey varmıdır bilemiyorum ama zaten sabit duracak bisiklette değilde,çarşıda pazarda,kafede yolun kenarında bıraktığında kullanılacak bir kilit bence.ev veya iş için yukardaki arkadaşın dediği kalın bakla zincirden al,güçlü 2 asma kilitte takarsan biraz daha güvenli olur.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Raptor8
Haklısınız zaten kilitte caydırıcılık önemli fakat ben bunu okula giderken kullanacağım için zaten ağırlığım çok olucak bilemiyorum zincir ağır nasıl taşıyacağım bisikletle her yere gitmek istiyorum fakat işin içinden nasıl çıkacağım onuda bilmiyorum bahçenin oraya kilitleyeceğim yani bekçi falanda var

Geri