Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Onguart 8000 kiliti inceledim %100 de 97 ust guvenlikli kilit gitti gidiyor ve n11 de 145 tl fiyati var kargo icretsiz bisiklete takma aparati ve 5 tane yedek anahtari amahtarin bir tanesi icikli bundan alacam yani 3 tane farkli yuksel guvenlik donanimli kilitle kitliyce bir bisikletini caldiran olarak alman v le baslayan bisiklet alarmindan da takcam bisikletin neredeyse yari fiyatini givenlil onlemlerine ayirdim

Scudo
@vanhelcing Ölçmedim, ne desem yalan olur. İmkan bulursam ölçerim

Zozo değil ama Decathlon' unki 590 gr bu arada. (link)

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@Saburié aynen en guzelini yapiyorsun hirsizlar en azinfan ugrasir

@Saburié

Alarmli asma kilit hangisi kardeş kullandigin

@emrahb

(link)

bunun aynısından ama ben para vermedim atölyede kullanılmıyordu, yeni bisiklet alınca kullanmaya başladım

• Beğen
Tepkiler: emrahb
@karton_piyer
güven konusunda şüpheniz olmazsın bunu açan hırsızı da tebrik ederim ama çok büyük ve bisiklete göre çok ağır, ben satın aldım kargo paketini açar açmaz geri kapattım iade ettim.
eğer çok ağır olmasın diyorsanız arkadaşlara bunu öneririm
(link)

bu ağır gelir mi ? zincirli kilit.

Masterlock-8292-EURDPS-Zincir-Ki_20821_1.jpg

(link)

• Beğen
@Seyha07 ben bunu sağlam kesilmez diye düşündüm çarşıya çıkınca yada iş yerimin bahçesine kilitlemek için bende zaten basit bir çelik spiral kilit var. Evde U kilit takıyorum apartman boşluğunda . Ne alacağımı şaşırdım şimdi

Benim bisiklette apartman boşlugundan gittti

@BurakLEE ben onguart 8000 den siparis verdim hirdavatcidan hazir yspilmis en kalin celik halat tan ve kuyumcularin kullandidi kayar pimli kilitten taktim birde en kalin zencir celik 16 milimlik ondan aldim adamla orda demir makasiyla kesemedik ispirsllada on dalikada anca kestik oyle sldim onada ozel sifreli kilityen alcam maymuncukla acilmayan

• Beğen
Tepkiler: emrahb
@Seyha07

Bende aynı ürünü yani Onguard 8000 brute ls siparişi geçtim. Gelince inceleyeceğim. Sitesindeki bilgilere göre epey sağlam duruyor. 97/100 koruyuculuk oranı var. 140 TL'ye n11'den aldım(5 tl indirim kuponu ile). Yurt dışı fiyatı 80$. Tr fiyatı neredeyse bedava. Onugard'ın 8016 zinciri ve bu 8000 u kilit en sağlam kilitleme ekipmanlarından. fiyatları muadillere göre çok uygun.

• Beğen
u kilit taşıması zor olmayacakmı sizce bisiklette ?@demir77

@BurakLEE Ben onu sabit bir yere kilitlemek için aldım. Apartman boşluğuna kilitlicem. Taşımak zor olabilir haklısın. Kısa süreli kilitmeler (markete gir çık vs) için ucuz kablo kilidim var.

@demir77 bendede 30 liralık kablo kilidi var. apartmana dekatlondan aldıgım U kilitle kilitliyorum. ben dışarısı için sarmal çelik kilitim yetersiz kalır diye zincir kumaş kaplalamalı olan kilidi kastetmiştim o yüzden.

• Beğen
@Seyha07

Hocam bu bahsettiginiz seyleri yaptinizmi. Son mesajinizda siparis geldi demissiniz. O gelen siparis ve bu mesajdaki bahsettiginiz seylerle ilgili foto atabilirmisiniz. Bu konuyla ilgileniyorsunuz gordugum kadariyla.bizde sizi örnek alalım . Tskler

arkadaşlar en iyi kilit en hafif olan kilittir. Hırsız kafaya koyduktan sonra o kilidi açması, kırması veya kesmesi çok kolay. Kilidi sadece gereksiz kişiler almasın ve kurcalamasın diye düşünün ve bisikleti gözünüzün önünden ayırmayın. Ayırırsanız er yada geç o bisiklet çalınır.

kilit testleri yapmış arkadaş

Geri