Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Ben dikkat ederim tabiki de pil ömrüne sizce dezavantajı var mı ? Heryere uyum sağlar mı U kilit ?@Şerif Feridun

ACİL ACİL ACİL . . .
@Ramis

Scudo
@Ramis
U kilit uzunluğu önemli, biraz da ağır kaçıyor, u kilitin yanında çelik yada zincir kilit de taşımak gerekir ki kadroyu birakip lastikleri götüremesinler.

Başka bir konuya yazmıştım buraya da yazayım.

Doğru kilitleme de önemlidir.

Güvenli kilitleme:
Bike-Lock_final.jpg

Yanlış kilitleme örnekleri:
bike_theft_tires.jpg bike-with-stolen-front-wheel.jpg Stolen_bike2.png Stolen-Bike-2.jpg StolenBike-FrontWheel.jpg stolen-bike-parts1.jpg

Şöyle birşey aldım, kısa vade koruma için. Hem yer hem ağırlık yapmasın diye

(link)

Ekstra başka kilitte kullanacağım tabii, bu sadece 3-5 dk lık duruşlarda parkedip bir işi halletmek için kullanmalık

yanınada bonus şunu almıştım, oda geldi..

(link)

@korayg kısa süreler için elbette iş görür. Ama fazla güvenme bu kilitlere. Disk kilidin de tükenmez kalemle açılan cinsten bilgin olsun.

Apartman da park edecek yer yok, bisiklet almayı düşünüyordum, soğudum artık

budur ;)

kilit-bisiklopedi.jpg

Hocam ben bisiklet alarmı aldım aynı zamanda arka ışık ve korna olarak da kullanabiliyorsunuz. Kalın bir kilit ile doğru şekilde kilitledikten sonra alarmı açıyorum. 120db ses çıkarıyor. Tavsiye ederim.

Antusi a6

(link)

15günde Antalyada evime geldi. Aldığımda 80₺ idi.

@İrfan AkkayaBu d seklinde olan tarafin pirinc olan sari yere giren yerime cok ince ucgen şeklinde metalden olusan bir aparat soktuklarinda aninda aciliyor.
Nereden biliyorum anahtarini kaybettiğim bir asma kilit icin cilingir cagirmistim, 1dk da acmisti.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanidiginiz bomba uzmani var mi? Hirsiza kilit dayanmiyor. Ama hirsizda bombaya dayanamaz. Bisikletin icine bomba duzenegi yapilsin. İcine gps te takilsin. Dururken degilde hareket halindeyken patlatilsin. Giden 3-5 bine gider. Ama bi pislikte gider. Soz veriyorum yapan olursa bisikletin parasini ben verecegim :)

• Beğen
Tepkiler: uussff ve yokgibi
Tekerlekleri kadroya bağlayacak bir kilit. Bisikleti sabit bir yere bağlayacak ikinci bir kilit. Sele kelepçesi açılabilen bir şey ise sele borusuyla bir sökülüp yanınıza alınacak. Üzerinde hiç bir aksesuar bırakmayın.

Sağlam bir u kili veya
@İrfan Akkaya

Bununla ev içi bile kilitlenmez:D

@uussff

Ben de Onguard'ın u kilitlerine bakıyorum birkaç gündür. Bisiklet ulaşım amaçlı kullanılacaksa u-kilit ağır da olsa uzun süreli park için ideal duruyor. Onguard'ın bir de (link)serisi var. O seri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Brute serisine göre 2.8 mm daha ince çevre uzunluğu da 3 cm daha kısa. Bunun dışında 120 cm uzatma teli ile geliyor.

@Caner UçarBendeki 8000 brute 2.1kg, buda 1.5-1.9 arasi. Esime pitbull 8003 aldim bende o 2 kg tasimak istemedi. Yanlız direge falan bağlarken uzunlugu(23cm) kiti kitina yetiyor bilgin olsun. Bazen ince direklerden bulamabiliyorsun.

Bence 8000 al cok agirlik farkı yok arada. Birde kablonunda bir agirligi oldugunu goz onune almanda fayda var, o zaman kafa kafaya gelecek agirliklari.

Ama pitbull serisi alacaksanda bence 8003 alip kabloyu ayri al, ayri alirken en uzun kabloyu alip bisiklette daha fazla parcayi guvene alabilirsin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Caner Uçar

Brute 8000 ls alman daha iyi olur. Daha kalın ve biraz daha büyük olması avantaj. Uzatma teli çok önemli değil. 10 liralık kablo kilit ile de lastik vs koruyabilirsin.

Geri