Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Bende simdi baktimda sifir decatlon 900 u kilitte butcenize uygun. Internette ikinci el secenegide mevcut, diger kilit seceneklerinede 2. El olarak bakabilirsiniz.

Scudo
ben abus bordo kullanıyorum ve öneriyorum. hem bisiklet üzerinde derli toplu duruyor (suluk kısmına vidalanıyor kabı veya velcro kayışlarla istediğiniz yere bağlıyorsunuz) hem de epey güvenli (özellikle anahtarlı modeli). ugrip olan modelinin ağırlığı 800 gram kadar. lite modeller yarı yarıya hafif ama sağladığı güvenlik daha az.
images

Bende decathlondan 900u modelini aldım kablosuz bağlama aparatı olan modeli. O kadar büyük ve ağır ki bisiklette takacak yer bulamayıp geri iade ettim.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@mmakif Hocam teşekkür ederim öneriniz için
@Pawcraft Hocam önerdiğiniz ürünler benim bütçemi epey aşıyor, teşekkür ederim
@onderayyildiz @uussff @ysnakblt @Murat B. Hocam sizlere de çok teşekkür ederim sanırım fiyat-performans olarak 900 U kilitten daha iyisi yok gibi duruyor en kısa zamanda Decahtlon'a uğrayıp alayım (O sırada başka önerileriniz olursa onlara da açığım)

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
@Afyon35Hocam decatlona gitmeden internetten 2. El de takip edin bence. Emin olun aldigi kilidi cok satan insan var. Onguard 8003 te takibinizde olsun ozellikle sahibinden.com ve letgo da bir suru onguard marka 2. El kilit var. Kaliteyi ucuza yakalamis olursunuz.

Edit: sahibinden.com ilan no:599436774, 612130035

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve Afyon35
Hırsız imhası için mini a8+ sms ve internetten takipli yeni model gps takip cihazı aldım :D

Sağlam olanından aradığımdır. Haftanın bazı günleri işe bisikletle gitmek istiyorum. Araba ile her zaman gidilemiyor. Ancak sırf şu hırsızlık ve kilitleyecek güzel, güvenilir bir yer bulamadığım için bu işi hep erteliyorum. Çekiniyorum. İki adet standart spiral kilidim var onunla bir direğe bağlıyorum ama aklım hep bisikletimde kalıyor. Eski bisikletim binanın kilitli deposundan çalınmıştı. Forumda konusu mevcut. Dışarıya bıraksam anında götürür şerefsizler. Sanayi sitesinde çalışıyorum. Yakınlarda bir direğe vs bağlasam nasıl olur? Şirket bahçesine koymama izin vermediler. Özetle çalınmayı önleyebilen bir kilit yok mudur? Var mıdır? Nerededir?

Arkadaşlar yeni bisiklet aldım apartmanın içinde kilitleyeceğim. Her ihtimale karşı orta seviyeli 50 -70 TL arası güzel bir kilit öneriniz var mıdır? Kaliteli olsun 3 kuruş için bisikletimizden olmayalım :)

Ben de merak ediyorum takipteyim

• Beğen
Tepkiler: Thulkor
En son satın aldığım bisikletin üzerindeki şifreli kilidi (fiyatı 50-75tl arası sanırım) yan keskiyle 1-2 dk içinde kestim. Malesef o fiyatlarda güvenliği tam anlamıyla sağlayan kilitler yok

@Oğuz Taş
Hadi ya burada kesilmez çelik zincir diyor bakabilir misiniz?
(link)

Zinciri büyük ihtimalle dayanır ama kilit kısmı plastik güvenilir mi bilmem plastiğin kalitesini dokunarak anlayabilirsiniz ve kilit mekanizması konusu var.

Kilit için birşey diyemem de Son havadis kartal bike shop Dan uzak durun... Forum da bayağı bir muhabbeti var...

Kartal Bike Shop olduğunu görmemiştim o zaman başka yerden bulun sakın oradan almayın banada fotoğraftakiyle alakasız bir çift ayna göndermişlerdi

N11 den alırım ben alırsam zaten en hesaplı en güvenilir orası geliyor nedense. Aslında gidip çelik zincir alacaksın yanında da adam gibi çelik bir kapı kilidi tertemiz :D

Ben 2 yıl önce plus markasının kırmızı siyah olan modelinden 2 tane almıştım seviyesi 10 üzerinden 5 ti misafirliğe gidince bisikleti kitlemiştim 18-20 yaşlarında biri yan keskiyle 5-6 dk uğraşmış sadece üstündeki paltik kaplama açılmıştı hala kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Thulkor
@Yanlamavehıztutkunu
Pardon bakmamışım hiç ona :)

@Muhammet13xxx
Öyle diyorsanız bence denemeye değer link bulup atabilir misiniz?

Geri