Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kılıfı hakkında

Özel bir şey istemeyenler için en ucuz çözüm boyacılarda satılan naylon örtüler, metrelerce uzunluğunda ve geniş oluyor, bir tanesi kesilip birkaç tane kılıf yapılabilir, katlayınca küçücük bir şey oluyor.

• Beğen
Tepkiler: emre0x5d
Scudo
@srdrmrs
Decathlon sitesinde yok, müşteri hattını aradım bizde böyle bir ürün yok dedi. Muhtemelen güncel stokta olmadığı için böyle bilgi verdi. Evdeki çadıra makasla dalıcam kendim yapcam en sonunda ...bu kadar basit bir ürün için illa 50 tl kazık yemek zorunda mıyız?

@aknorl Evet aslında basit bi ürün kendiniz de yapabilirsiniz. su geçirmeyen bir madde ile gayet güzel olabilir

yanlış hatıramıyorsam bir bisikletçide 25 liraya görmüştüm. belki ebatlar ufaktır. genel olarak 29 ve 26 inç fiyatının altında yaparsanız alan olacaktır

Katlanır bisiklet için yapılırsa ben de isterim...

Bisikleti Antalya sıcağında evinin balkonunda güneş ve yağmur altında saklamak zorunda olan biri olarak uzun bir süre internet ve çevredeki bisikletçilerde koruma örtüsü aradım. Bulduklarımın tamamı MTB ve benzer yapıdaki bisikletler içindi. Yol bisikletinin özellikle gidon bölümünü de saran bir tane bulamadım, ta ki şuna rastlayana kadar: (link) Antalya decathlon'da yoktu. Ben de internet sitesinden alıp mağazaya gönderttim. Böylece hem kargo bedavaya geldi hem de oradaki bir Triban 500 üzerinde denedim. Tamamını örtüyor, alttan da bir tane cırt cırtı var, ama fermuarlı, yada komple lastikli olmasını tercih ederdim. En azından bu haliylede büyük ölçüde işimi gördü.

Yukarıdaki bahsettiğim kılıfı kullanış şeklim. Lastikli olması, geniş olup neredeyse tamamının sığması ve kalitesi güzel. Kullanımı kolay.

Dosyalar

• bisiklet1.jpg
    bisiklet1.jpg
    43,5 KB · Okunma: 41
  • Beğen
Tepkiler: Metindurak
Merhabalar internette gezerken böyle bir ürün gördüm fakat bisiklet kılıfı olarak arattığımda bulamadım acaba bu üründen kullanan var mıdır, adı nedir nereden temin edebilirim?

548951846asd456ffwe8.jpg

Konuyu hortlatmak bu sefer bana düştü :) ..
Dükkanım ufak olduğundan bisikletimi gündüz kapının önüne koyuyorum ve hava şartları, rüzgar, güneş gibi etkenler var (önceki bisikletim çok tozlanıyordu) ..
Bisiklet kılıfı alacağım (link) bu ürünü kullanan var mı? .. Ya da önerebileceği ürün olan arkadaşlar var mı? ..

İstanbul'un neresindesiniz acaba.

(link) o kadar para vermeye gerek yok. Decathlondaki gereksiz pahalı.

(link) daha da ucuzu .

İstanbul'da Okmeydanı tarafındayım .. Onları da gördüm de ikinci olan ufak geldi gözüme, düz değilde ön tekerini yan koyacağım o yüzden biraz daha büyük olması işime geliyor Decathlondakinin ayrıca birde uzun ömürlü ve sağlam olmasını da isterim açıkcası ..

Bende bu hafta sonu decathlondan almayı düşünüyordum ama böylebir çözüm üretilirse bende almak isterim

Merhaba, bisikletimi normalde kaldığım yurdun girişinde kapalı alanda muhafaza ediyordum ve paslanma vs olmazdı ancak ordan almam gerekiyor. Üstü kapalı bir bisiklet parkına park edeceğim zarar görmemesi için kılıf düşünüyorum ancak sanırım kılıf içinde nem yapıyormuş paslanmaması için ne yapmam gerekir? Kılıf modeli de daha önce çok konuşulmuş onlara göre alacağım.

Kılıfa da koysan az bir miktar korozyon olacak çelik bileşenlerde (komponent mi deseydim acaba? :ssrtcbya:). Dişlilerde hatrı sayılır bir paslanma olacağını sanmıyorum. Zinciri sürüş sonrası eski yağdan arındırıp tekrar yağlarsan iyi olur. Hatta haftada 1 gibi ender sürüyorsan, gres sıvayabilirsin zincire. Tabii sürüşten öncezinciri elinin içinde tuttuğun ıslak mendilin içinde çevirerek gresin kabasını almalısın. Böylece zincir pastan korunmuş olur. Paslanınca baş belası olan, boğaz, ve sele kelepçesi civatalarının alyan yuvasının içine de gres sürsen fena olmaz.

Kılıfa da koysan az bir miktar korozyon olacak çelik bileşenlerde (komponent mi deseydim acaba? :ssrtcbya:). Dişlilerde hatrı sayılır bir paslanma olacağını sanmıyorum. Zinciri sürüş sonrası eski yağdan arındırıp tekrar yağlarsan iyi olur. Hatta haftada 1 gibi ender sürüyorsan, gres sıvayabilirsin zincire. Tabii sürüşten öncezinciri elinin içinde tuttuğun ıslak mendilin içinde çevirerek gresin kabasını almalısın. Böylece zincir pastan korunmuş olur. Paslanınca baş belası olan, boğaz, ve sele kelepçesi civatalarının alyan yuvasının içine de gres sürsen fena olmaz.
çok teşekkür ederim. 1-2 haftada bir olacak şekilde turlara katılıyorum o yüzden gres yağını deneyeceğim. Hiç engel olamazsam wd40 her daim yanımızda :ssrtcbya:

Merhaba, bisikletimi normalde kaldığım yurdun girişinde kapalı alanda muhafaza ediyordum ve paslanma vs olmazdı ancak ordan almam gerekiyor. Üstü kapalı bir bisiklet parkına park edeceğim zarar görmemesi için kılıf düşünüyorum ancak sanırım kılıf içinde nem yapıyormuş paslanmaması için ne yapmam gerekir? Kılıf modeli de daha önce çok konuşulmuş onlara göre alacağım.

Ben balkonda güneşten korunmak için standart bir kılıf kullanıyorum ve işimi görüyor. Bisikletimi tam örtüyor, tekerlerin uçları bile açıkta kalmıyor, ki bu önemli bir ayrıntı bence. Oğlanın 20 jant bisikletini de bazen sıkıştırıyorum içine. Çok da bilinçli olarak satın almamıştım, yorumları pozitif olan bir ürün aldım. Gmail hesabıma baktım şimdi, "kron bisiklet brandası 26-28-30" olarak faturalanmış ama ürünün devamı yok, link çalışmıyor.

Kullandığım branda hafif ve ince, çok fazla zorlamaya gelmez ama normal kullanımda da yırtılmıyor. Kullanılan malzeme iki katlı, dışı su geçirmez içi de muhtemelen polyester ama kumaş gibi. İçi kumaş olmasından dolayı çizilme, vs olmaz ve nemlenme durumunda nemi tutar diye düşünüyorum. Yani nem bisikletin üzerine damlamaz.

Özetle, orta fiyatlı bir branda işinizi görür ve nemlenmenin sorun olacağını sanmıyorum. Ben daha çok ışıktan ve sıcaktan korumak için kullandığımdam nemlenme gibi durum olmadı.

Geri