Scudo Sports

Bisiklet kilitlerine genel bakış

@Çağdaş78 ;););) Çok derine daldınız Çağdaş bey dikenli tel .mayın tarlası vb:) Şöyle genel de dediğiniz disiplin gözetleme ,örtü, kritik arazi arızaları, engeller , yaklaşma istikametleri daha doğru olur . Seneler süren bir eğitimim var bu konular da saygılarımla.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Çağdaş78
Scudo
Hocam merak ettim nerede oturuyorsunuz cidden bu kadar tehllike varmi?

Tabi illa çalacağım diyen arkadaşlara 12 lik 9 luk yahut 7.65 lik farklı seçeneklerim de mevcut
12 sakat iş yakın mesafede. Karşılaşmanın sonu kötü bitebilir ya da balltrap atışı gibi uzaklaşmasını bekleyeceksiniz.😅

12 sakat iş yakın mesafede. Karşılaşmanın sonu kötü bitebilir ya da balltrap atışı gibi uzaklaşmasını bekleyeceksiniz.😅
12 candır yakın da tek kurşun ......Hedef uzadıysa şevro devreye girer..... merhametli biri değilim birdshot yapmam 🤣Ama buckshot olur.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@Cemal Ç. Birdshot olsa....?
Konu ile alakasız ama özür dileyerek onuda önermem. Ufak ve çok fazla parça olduğu ve o basınçla hedefe gideceği için oda tehlikeli olur sanırım.
Kill Bill filminde görmüştüm. Kaya tuzu öneririm. Hem çok acı verir hem daha az tehlikeli.🤣

Konu ile alakasız ama özür dileyerek onuda önermem. Ufak ve çok fazla parça olduğu ve o basınçla hedefe gideceği için oda tehlikeli olur sanırım.
Kill Bill filminde görmüştüm. Kaya tuzu öneririm. Hem çok acı verir hem daha az tehlikeli.🤣
Şaka bir yana iş o raddeye geldiği zaman büyük bir sessizlik ve sakinlik olur her şey yavaşlar hangi mühimmat hangi silah olduğu yakınlık ya da uzaklık fark etmez sadece hedefin vardır ve hayatta kalma iç güdün fark ettiğin sonra ki ilk şey namlu ağız alevindir....

• Muhteşem
Tepkiler: Cemal Ç.
Durum çok daha ciddi...

EaBm4koXsAIie3P.jpeg.jpg
İngilizlerin kullandığı bir deyimdir “Odadaki Fil” ifadesi. ... Yine de çokça kişi rahatı bozulmasın diye ya da cesareti olmadığı için o fil orada yokmuş gibi bir süre hayatına devam eder. Görmezlikten gelir, kimse de görmüyor ya da önemsemiyormuş gibi başka şeylerden bahsedip durur.

Durum çok daha ciddi...

246393 dosyayı görüntüle
İngilizlerin kullandığı bir deyimdir “Odadaki Fil” ifadesi. ... Yine de çokça kişi rahatı bozulmasın diye ya da cesareti olmadığı için o fil orada yokmuş gibi bir süre hayatına devam eder. Görmezlikten gelir, kimse de görmüyor ya da önemsemiyormuş gibi başka şeylerden bahsedip durur.
Bu kilitli olanlar gıdadır. Onlar bisikletten daha değerli artık. Sürmek için yaşamak lazım.
Cümlelerim pek açıklayıcı değil, farkındayım ama bazen sözlerim dolanıyor.

Şu kiliti çarşı pazar sokakta 1-2 saatlik iş görür mü?

(link)

1664965755664.png
şu tarz garaj yaptırmayı düşünüyorum aranızda ucuz yollu yada alternatif garaj yaptıran var mı ? fikir verecek ?

Geri