Ailemin gözünde her bisiklet aynı. 2 pedal 2 tekerlek hadi bakim bence yeni bisiklet almamak için diyolar ama neyse kurtulmak istiyorum şu bisşu bisikletten.
Sakaryada okuyorum normalde istanbulda yasiyoruz , bisikletle eve gelmek istiyorum yok olmaz diye laf yapiyorlar anlamadigim sey sakaryada da istanbulda da bisiklet kullaniyorum 100 km ustu rotalar da yapiyorum ama istanbul sakarya arasini bi kabul ettiremedim [emoji16]
@furkanbr
Sakaryaya giderken dilovası inişi bisikletle inmek açısından çok tehlikeli değil mi? Özellikle tam dilovası çıkışından sonra emniyet şeridi hiç yok.
Eşime aldığım bisikleti kendim kullanıyorum. Kendi ailenizi kurarsanız kuralları siz belirlersiniz gençler
Yalnız geçen kilometre saati alacaktım, önce kilit al kask al gibi bir müdahale de gelmedi değil :confused:
@efaruk
Aileniz sizi seviyor ve ilk önce can güvenliğinizi düşünüyor, bence çok çok haklılar, sırf kask olmadığı için aramızdan ayrılan nice dostlarımız var, bir çok aile babasız kaldı, lütfen bunları göz önünde bulundurarak ilk işiniz kask almak olsun, sağlıkla ve sevgi ile kalın.
33 yaşını doldurmasına az bir zaman kalmış, kendi evinde yaşayan nişanlı bir birey olarak hala alıştıramadığım en büyük konu bisikleti eve almak. Apartman girişine kilitlemek varken ne işi varmış evin içinde bisikletin. Eve alıyorsam da balkona koyacakmışım. Apartmanın sığınağı da olabilirmiş. Gözümün önünde olmadığı sürece içim rahat etmez diyorum, yarın bir gün araba alınca onu da mı evin içine koyacaksın diyorlar. En son onlara hayalimdeki ev olarak şunu gösterdim konu kilitlendi
@CeRKeZAcikcasi emin degilim cunku suana kadar hep aracla gittim ve emniyet şeridine hic dikkat etmemistim ama stravadan baktigimda e5 uzerinden gayet yogun bir kullanim mevcut