trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.424
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sormuyorlar zaten. O kadar gelişmiş değiller ...@TeamO2.cc Sormadılar ki.![]()
Elle Allah ne verdiyse binerim yazayım.
260383 dosyayı görüntüle260380 dosyayı görüntüle260382 dosyayı görüntüle260381 dosyayı görüntüle
Bildiğim kadarıyla teorikte geçmese de pratikte polise lisansım var deyip en kötü ihtimalle bunun geçerli olmadığını bilmiyordum deyip affedersiniz salağa yatarsak ceza almayiz diye düşünüyorum.Merhabalar, ben de dün ferdi lisans aldım.
Veren kişinini dediğine göre:
Kulüp lisansı olmadığ için, bu lisans ile eğer katılanacak bir yarış gösterilmez ise ceza yersiniz. Buna güvenip polisle münakaşaya girmeyin. Eğer katılacağınız yarışı ispat ederseniz yazmaz.
Bunu söyleyen yetkili aynı zamanda polislikte yapmış ama her polis bunu bilmiyor dedi.
Benim lisansta yazıyor Çetin spor dalında yol bisikleti diye. Tabi evli ve çocuklu olunca yollu olamıyorsun. Belki ondandır. 🤣 😂 🤣 😂 🤣@ModernOblomov Lisans ta yazmıyor kategori. 260342 dosyayı görüntüle
Şehir tur bisikleti ile yapılan bir spor dalı yok o yüzden yazmıyordur. Adı üzerine şehir bisikleti. Şehir içerisinde ulaşım için kullanılır.Bugün çıkardım, bisikletin türünü sordu, şehir/tur dedim ama seçeneklerde dağ, yol, trekking, cyclocross bir de indor gibi bir şey vardı. (Toplam altı seçenekti, birini hatırlamıyorum.) Hangisinin seçildiğinin bir önemi yok dedi ve kendi de ne olduğunu bilmediği indoru seçti sistemde. (Ben de eve gelince baktım, ne olduğunu anlamadım.) Şu an sorun olur mu acaba diye işkillendim bak.
Soğuk baskı olmadığı için ilde çıkarılıp verilecekmiş lisans, acaba yarın gidip onu trekking falan mı yaptırsam? Ya da mühim değil mi gerçekten? Bilgisi olan var mı?
Net bilgim yok ama mantıken kulüp ve yol lisansına verilen izin, ferdi ve tur/mtb vb bisikletler için de verilmeli.
Bence de salağa yatmak güzel fikirBildiğim kadarıyla teorikte geçmese de pratikte polise lisansım var deyip en kötü ihtimalle bunun geçerli olmadığını bilmiyordum deyip affedersiniz salağa yatarsak ceza almayiz diye düşünüyorum.
Bizim burada valilik izin belgesi vermeyi kaldıralı baya bir zaman oldu.Bizde bulunduğumuz bölgede yasaklı günlerde sürebilelim diye lisans çıkartalım dedik,lisans çıkıyor bir şekilde çıkmasına da,içişleri bakanlığa veya valiliğe izin için atılan maillerde son bir iki gündür red cevabı geliyormuş,varmıdır bunu yaşayan?
Bugün bende lisansa vize(yeniledim) yaptırdım ama kaymakamlık red verip gsb yazın dedi. E-devlet üzerinden de orada uygun bir yer bulamayınca sosyal ve kültürel faaliyetler müdürlüğüne yazdım aynı dilekçeyi. Daha dönüş olmadı bekliyorum.Bizde bulunduğumuz bölgede yasaklı günlerde sürebilelim diye lisans çıkartalım dedik,lisans çıkıyor bir şekilde çıkmasına da,içişleri bakanlığa veya valiliğe izin için atılan maillerde son bir iki gündür red cevabı geliyormuş,varmıdır bunu yaşayan?
İnşallah red cevabı gelmez,anladığım kadarıyla yoğun talep geldi,gelincede bu işin suyu çıktı deyip red edebilirler.İnşallah laf olsun diye bisiklete bineyim de sıkıntım geçsin,yasaklarda evde oturmayayım diye izin isteyenler,gerçekten antrenman yapan veya yarışlara hazırlanan binicilere engel olmazlar.Yoksa düşünsene pazar yasak var ortalık bisikletli doluBugün bende lisansa vize(yeniledim) yaptırdım ama kaymakamlık red verip gsb yazın dedi. E-devlet üzerinden de orada uygun bir yer bulamayınca sosyal ve kültürel faaliyetler müdürlüğüne yazdım aynı dilekçeyi. Daha dönüş olmadı bekliyorum.![]()
İnşallah red cevabı gelmez,anladığım kadarıyla yoğun talep geldi,gelincede bu işin suyu çıktı deyip red edebilirler.İnşallah laf olsun diye bisiklete bineyim de sıkıntım geçsin,yasaklarda evde oturmayayım diye izin isteyenler,gerçekten antrenman yapan veya yarışlara hazırlanan binicilere engel olmazlar.Yoksa düşünsene pazar yasak var ortalık bisikletli dolune anlamı kaldı yasağın.Elinde bim torbasıyla ilçeyi turlayan var,en azından onlar sessiz kalmaz bu duruma
![]()
Öylemi yapmışım hiç haberim yoktu@mariokaldato sana diyor![]()
merhaba@BirLebowski merhabalar, kaç yaşındasınız ?
sizin belgenin başlığını sakarya gsb 20 yaş altı sporcular için paylaşmış. ( (link))
Belgeyi almak için ne başvurusunda bulunmak gerekiyor .
Teşekkürler .
Haklısınız işin bir de diğer yüzü var. İzin konusuna gelince solo sürüşler de sorun yaratmaması, takım sürüşü hariç grup sürüşlerine de aynı maddi cezanın geçerli olmasını savunuyorum açıkçası.İnşallah red cevabı gelmez,anladığım kadarıyla yoğun talep geldi,gelincede bu işin suyu çıktı deyip red edebilirler.İnşallah laf olsun diye bisiklete bineyim de sıkıntım geçsin,yasaklarda evde oturmayayım diye izin isteyenler,gerçekten antrenman yapan veya yarışlara hazırlanan binicilere engel olmazlar.Yoksa düşünsene pazar yasak var ortalık bisikletli dolune anlamı kaldı yasağın.Elinde bim torbasıyla ilçeyi turlayan var,en azından onlar sessiz kalmaz bu duruma
![]()