Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet montajı

turac000

Daimi Üye
Tepki
132
Merhaba,

Salcano city sport 10hd modelini aldım. Yarın ve dıger gün inş elime geçicek.

Sormak istediğim 2 soru var

1- montaj için kutudan anahtar vs. çıkıyor mu ?

2- vites ayarı filan yapılması gerekiyor mu ?

3- Tüm bunları kendim yerine bir bisikletçiye 25 tl karsılıgı mı yaptırmalıyım ? (Salcano bayii uzakta bedavaya yaptıramıyorum )

Scudo
@turac000 bisiklet kutudan yarı monte geliyor ön lastik gidon sele ve pedalları takman gerekiyor. Kutudan herhangi bi alet çıkmıyor. 4-5 alyen ve pedallar için bi anahtar gerekiyor. Vites ayarları için youtube sana yardımcı olacaktır. Hayırlı olsun kolay gelsin.

evde kurarsan garanti dışı olur diyolar ama çok bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
1 tornavida 2 alyen ve 3 (10-11/12-13/14-15) anahtar lazım olacaktır muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: turac000
@Owlknife Öyle bi durum ben hiç duymadım iş yerine gelen koca kutuyu servise götüremeyeceğim için iş yerinde kendim kurdum adet yerini bulsun diyede servise götürdüm muameleden bi sağına soluna baktı gönderdi.

Bisikletçiye sordugumda, onların vites ayarlarının yapılması gerekiyor, sadece teker meker takmakla hallolmuyor filan dedi. Yani bu durumda yalan söylemiş oluyor sanırım

@turac000 ben carraro sportive 230 aldım yakın zamanda dediğim gibi iş yerinde topladım arka vitesin zaten ayarı tamamdı sorunsuzdu ön vitesin ayarlarınıda ayar vidalarını kullanarak kolayca yaptım. Daha sonra yakınımdaki carraro servisine götürdüm üstün körü baktı lastiklere biraz hava bastı hayırlı olsun diyip gönderdi

@Uqursuzzz

O da iyiymiş :D bisikletin durumuna göre bakacağız o zaman hocam :) teşekkürler

Merhabalar,

Mağazada bisikleti gidip denedikten sonra almaya karar verdim. İstediğim fiyata taksit yapmadıkları için de internetten sipariş ettim. Bursa'dan İstanbul'a kargolayacaklar bisikleti.

Tüm ayarlarını yapacağız dediler. Sanırım ön teker, pedallar ve sele demonte halde gelecek.
Bunların montajı kolay olur mu?
Elimde hangi ekipmanların olması gerekir? Anahtar, tornavida vs ?

Alacağım bisikletin özellikleri:

Kadro:Alloy
Kadro Ölçüsü:46
Maşa:Steel
Fren Takımı:Polish Alloy
Arka Vites:Shimano TX-35 / 18-G
Vites Kolları:Shimano Revo RS-36
Aynakol:Beta 1 Miranda Alloy
Arka Dişli:Shimano TX-20
Gidon:Polish Alloy
Gidon Boğazı:Polish Alloy Regolable
Sele:Selle Bassano Boulevard
Sele Borusu:Ploish Alloy
Jantlar:Alloy
Lastikler:700*35 Gumwall
Pedallar:Brown Anti Slip

Daha önceden bisiklet montajı yapan veya yapılmasını bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Geri