Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet nasıl diye bi bakarmısınız ? Yardım!!!!!

Tepki
1
(link)
(link)
Merhaba arkadaşlar bu bisikleti bi arkadaşım satıyor 300 tlye ben bu bisikleti sahilde dolanmak için 10,20 km günlük gitmek için almayı düşünüyorum arkadaşım pek bilgisi yok bende bilmiyorum yani jantlar Raleigh kadro bisan vitesler shimano modelini bilmiyoruz sizce böyle gezinmek falan için veya biraz 30,40 km hız yapsam olurmu arkadaşlar alsam olurmu ?

Kadro boyu 56 cm boyum 1.70

Scudo
Kadro biraz buyuk size. Ama gorunusu cok hos dostum. Bence degerlendirebilirsin. Parcalari bilsek iyi olurdu ama sahilde surmek icin yeterli gibi gorunuyor. Hayirlisi olsun.

abi birşey sorcam bu bisiklet ile mesela 50 km falan gidebilirmiyim rahat gidermi yani ilerki zamanlar da parça falan alırım bisikleti yenilerim

yani abi uğraşsam ileri de güzel bisiklet olcak o zaman :) yarı yolda kalmam demi abi ona göre alcam da :)

sele degıstırmen gerekebılır pek rahat degıl gıbı gozukuyor 50 60 km de agrı yapabılır bence

bir sorum olucak sizlere mesela vites fren değiştirmek istesem hangi markaları önerirsiniz bütçem 200 tl yani bisikleti nasıl yenileyebilirim neler almalıyım ?

Hersey cok iyi güzel de boyu sana cok büyük. Geometri yanlisligi ileri de saglik problemlerine yol acabilir. Bence kendine uygun bir bisiklet alsan daha iyi olur. Hevesini de kacirmak istemem, karar tabiki senin.

Yalnız 170 cm boya 56 kadro kafamı kurcaladı benim. İç bacak uzunluğunuz ne kadar? Boydan ötürü sıkıntı yaşamayasınız? Bildiğim kadarıyla boyu 180-185 cm civarında olanlar, iç bacak boyu 83-85 cm civarında olanlar kullanıyor 56cm kadroyu. Bisiklete hakimiyetiniz zor olabilir. Ergonomik şekilde süremeyeceğiniz için uzun kullanımda kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları oluşabilir.

benim taaa 10'lu yaşlarımda (ikinci yarısı da diil üstelik) kullandığım yol bisikletimi, ki markası da bilindik bi'şey diil, aciyip hor kullanmama -- ben hep arazide kullanmıştım : ))-- üstüne yıllarca yazlıkta kullanmama, ve nem nedeniyle her bi tarafı paslanmasına rağmen, yengem aldı, biraz bakım yaptırdı, bi'şeyleri değiştirdi, kullandı -- benden aldığında 20 yıllık falandı sanıım -- ve yine sanırım bi 5-6 yıl kullandı, daha yeni güzel bi trek aldı kendine, şimdi onunla fink atıyo caddelerde :)... ama benim emektar hala kullanılabilir durumda :) -- sevdiyseniz alın bence -- ama kadro boyu önemli tabi... o kadar da bodoslama atlamayın :)

170 Cm boya 56 kadro oldukça büyük kalır,benim 176 boya istinaden 50 kadro (markadan markaya farkettiği için olsa gerek kurtarıyor) 1 yıldır en ufak sıkıntı yaşatmadı ki buna uzun Turlar da dahil,yanlız 150 km sonrası boyun ağrımaya başlıyor o da oldukça normal, sözün kısası 170 Cm boya 56 kadro üzer sizi. Tabiki yinede takdir sizin

Sele ve sere borusunu değiştirmen gerekebilir

Geri