Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet nasıl parlatırız?

salcano

Aktif Üye
Tepki
24
Bisiklet
Salcano
bisikleti parlatmak için sprey fln var mı?lütfen yardım pls:rolleyes:

Scudo
@salcano

Abimle kullandığım bir sıvı var çalıştığı fabrikadan getirmişti.Veren usta ise sıvı silikon olduğunu söylemiş.Biz onu kullanıyoruz, çok da güzel parlatıyor.Artısı ise, tozlandığı zaman tekrar kuru bir bezle sildiğimiz zaman ışıl ışıl parlaması.Sıvı silikon diye geçiyor adı.Süt gibi, istersen bir araştır.Nalburdan felan temin edebilirsin

pit stop sram marka bisiklet koruyucu ve parlatıcı satılıyor hatta şu anda erdoğanlar bisiklette var. ben kullanıyorum.sonradan kir yapışmasını da biraz azaltıyor. arkadaşın dediği silikona gelince ilk sürüldüğünde harikalar yaratır. ama uzun kullanımlar sonucu plastik ve diğer bazı aksamlarda deformasyon yarattığı için pek iyi değildir.arabaların torpidolarında falan parlatma için kullanılırdı ama bir süre sonra kullandığınız yeri çatlatma gibi huyları vardır. onun için kaliteli torpido parlatıcılarında silikon içermez ibaresi vardır.haberiniz olsun

gres yağını bisiklete sür daha sonra bisikleti kuru bezle sil ama gres hiç kalmasın üzerinde tamamen gresten temizle daha sonra parlıyor ama gresten iyi temizlemen lazım yoksa tozlar üzerine yapışır ve daha kötü bi görünüm elde edersin

bisikleti parlatmak için sprey fln var mı?lütfen yardım pls

bence fosforlu sprey varsa? tedarik etmeye çalış :) arkadaşlar fosforlu spray satan yerler var mı?

Bsisikleti en güzel temizleyip parlatan sey mazot:)

Malzemeler;
Bi adet yağlı boya fırçası-1.5 Ytl
Mazot:1.5 Ytl
Su:30 krş.(Normal musluk suyu:))
Pril:evde vardır:)

İlk önce fırçayı mazota batırıp iyice siliyoruz bisikleti,daha sonra toz bez ile mazot kalmıs yerleri siliyoruz(Kuruluyoruz) (Fren pabuç,pedlere sürmeyin)
Daha sonra bisikleti prill ile iyice köpürtüp,tazikli suyla yıkıyoruz temiz toz bezi ile kurulayıp cilalıyoruz.

İşte bisikletin temiz ve cilalı görünmesini sağlayan formül:)

merhaba,

ben bisikleti yıkadıkdan sonra iyice kuruluorum daha sonra pasta cila cekiyorum pamukla super parlıyor tavsiye ederim... saygılarımla

bhdr48

mazot, gazyağı en güzeli. Makam şöförü öyle yapıyor.

pasta - cila için de şöyle bir durum var ki boyayı aşındırıyor. Dikkat edin.

Arap sabunu ile bir güzel yıka pırıl pırıl parlar.

Önce Bİr GÜzel Yikayip Kurulayin Sonra Gazli Bez İle Sİlİn "gazli Bez"

Geri