Merhabalar,
Ben İstanbul tuzlada ikamet ediyorum. 5 yaşındaki oğlumla birlikte binecegim, kendim için bir bisiklet arıyorum. Bisiklet markalarından veya herhangi bir teknik detayından pek anlamıyorum. Oğlumu bisiklet arkasına konulan koltuklarda oturtmaya düşünüyorum, şuan güncel kilosu 20. Okulunda servis imkanı olmadığı için onu her gün okula götürüp okuldan alacagimdan uzun ömürlü ve ikimizin ağırlığını karşılayacak, güvenliği de yüksek bir bisiklet arıyorum. Cocugum, okul cantasi, benim agirligim, bazen market poseti veya kendi cantami hesaba katarak 120-130 kg tasiyabilecek bir bisiklet olmasi onemli. Beraberinde almam gereken ekipmanlarla ilgili de pek ilgim yok. Yine teknik bir detay bilmeden beğendiğim birkaç modeli paylaşmak istiyorum. Bisikletin bütçesi 15.000 TL'yi aşmayacak şekilde hareket edebilirim. Hem bisiklet hem çocuk koltuğu hem de ekipman önerileriniz için destek olabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bilgi sahibiyseniz Tuzla veya çevresinde gidip bisikleti görüp deneyebilecegim fiziksel bir mağaza öneriniz varsa da çok sevinirim. Bisikleti internetten almanın çok mantıklı olmadığını söylüyor çevremdeki herkes.
İyi forumlar,