Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Sağlamlık olarak düşünüyorsanız 2912 SX modelini eleyin. 912D parça sağlamlığı olarak rockhopperden biraz daha iyi. Kadro sağlamlığına gelince, son zamanlarda Carraro çok iyi kadrolar üretmeye başladı, kadro olarak ikisi de sağlamdır. Genel olarak 912D biraz daha önde.
Instagram'da bir satıcının yorumlarına 912d için 5 6 kişi kötü demiş kadro açısına demişler sanırım,bana specialized ın kadro açısı daha iyi gibi geldi

Scudo
Instagram'da bir satıcının yorumlarına 912d için 5 6 kişi kötü demiş kadro açısına demişler sanırım,bana specialized ın kadro açısı daha iyi gibi geldi
Kadro açısına telefondan bakılıp düzgün bir yorum yapılamaz diye düşünüyorum. Kötü diyen arkadaşların da neye göre dediğini bilmiyoruz, bu durumda görüp deneyerek almanız daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mert1
Merhabalar. Ben İstanbul'da sahillerde canım sıkıldığında bisiklet sürmek isteyen ve neredeyse hayatında hiç bisiklet sürmemiş birisiyim. 18 yaşındayım ve bu amaç için bir yol bisikleti temin etmek doğru olur mu olmaz mı diye sormak istedim. Bisikletten beklentim rahat olması ama performansından da pek kayıp vermemesi. Bir de en önemlisi çok sorun çıkartmaması. Bütçem 10.000₺ civarında yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. İyi forumlar! (Muhtemelen bu bütçe ile 2.el bisikletlere yönelmem gerekecek ve bunun hakkında da yardımcı olursanız sevinirim. Sadece uygun bir bisiklet modeli arıyorum.)

Merhabalar. Ben İstanbul'da sahillerde canım sıkıldığında bisiklet sürmek isteyen ve neredeyse hayatında hiç bisiklet sürmemiş birisiyim. 18 yaşındayım ve bu amaç için bir yol bisikleti temin etmek doğru olur mu olmaz mı diye sormak istedim. Bisikletten beklentim rahat olması ama performansından da pek kayıp vermemesi. Bir de en önemlisi çok sorun çıkartmaması. Bütçem 10.000₺ civarında yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. İyi forumlar! (Muhtemelen bu bütçe ile 2.el bisikletlere yönelmem gerekecek ve bunun hakkında da yardımcı olursanız sevinirim. Sadece uygun bir bisiklet modeli arıyorum.)
(link)
(link)

Sepette indirimle 10800'e geliyor kaçırmayın ikinci el ile uğraşmayın.

(link)

(link)

Biraz farkla hidrolik frenlisi var ama amortisörsüz düz maşalı.

(link)

Son düzenleme:
15/16000 tl kadar bütçem var ikinci elde bisiklet bakıyorum piyasa şu ara baya kötü gibime geldi ghost kato universallar var birkaç tane salcano impetus slx alabiliyorum 27.5 orbea falanda vardı fakat ben 29 bir bisiklet alıyorum sizler ne tavsiye edebibilirsiniz

Sepette indirimle 10800'e geliyor kaçırmayın ikinci el ile uğraşmayın.

Biraz farkla hidrolik frenlisi var ama amortisörsür düz maşalı.
Teşekkür ederim. Amortisörsüz olan çok hoşuma gitti olmaması çok bir sorun yaratır mı? Çok sağ olun ilginiz için.
Bir de bu dediğiniz bisikleti İstanbul'da deneyebileceğim bir nokta var mı?

Teşekkür ederim. Amortisörsüz olan çok hoşuma gitti olmaması çok bir sorun yaratır mı? Çok sağ olun ilginiz için.
Sorun yaratmaz niye yaratsın. İhtiyacınıza göre amortisörlü yada amortisörsüz alırsınız. Rahatlık ve çok bozuk yollar için amortisör iyi olur ama çoğunlukla asfaltta sürecekseniz ve yoldaki titreşimleri hissetmeyi seviyorsanız düz maşalı daha iyi olabilir. Kişisel tercih meselesi.

Bir de bu dediğiniz bisikleti İstanbul'da deneyebileceğim bir nokta var mı?
Hocam sen rahat olsun diyorsan kesin amortisör lazım. Yol titreşimi çok hissedersin yoksa.

Hocam sen rahat olsun diyorsan kesin amortisör lazım. Yol titreşimi çok hissedersin yoksa.
Amortisörlü modellerdiki maşalar pek iyi değil hocam sağlıklı çalışmıyorlar malesef hd daha önemli

Hem hidrolik hem de amortisör "dağ bisikleti" olmadığı sürece bence gerekli değil. Bütçe yetiyorsa olursa iyi olur ikisi de ama ben eksikliğini hissetmem. Hidrolik yağışlı ve çamurlu günlerde sürülecekse iyi olur diğer zamanlar için V fren BENCE yeterli ama kesin KONFOR isteniyorsa amortisör şart gibi. Her ne kadar giriş seviyesi ve kalitesiz olsa da. Tabii extra masraf ve sorun çıkarma ihtimali parça arttıkça artıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet
Hem hidrolik hem de amortisör "dağ bisikleti" olmadığı sürece bence gerekli değil. Bütçe yetiyorsa olursa iyi olur ikisi de ama ben eksikliğini hissetmem. Hidrolik yağışlı ve çamurlu günlerde sürülecekse iyi olur diğer zamanlar için V fren BENCE yeterli ama kesin KONFOR isteniyorsa amortisör şart gibi. Her ne kadar giriş seviyesi ve kalitesiz olsa da. Tabii extra masraf ve sorun çıkarma ihtimali parça arttıkça artıyor.
Evet hocam ama amortisör şehir içi de gerekli bence. Şahsen ben şehir içi kısa mesafe gideceğim zaman dağ bisikletimi alıyorum çünkü kaldırımdan yola yoldan kaldırıma, çukurlar tümsekler, bozuk yollar dolu şehir içi. Disk fren yağmurlu hava harici bence de gerek yok

Merhabalar. Mosso lagerda pro x20 bisiklete bagaj takacaktım fakat üstte delik varken alttaki yer neresi bilen var mı?

Dosyalar

• Screenshot_20250330_093913_Gallery.jpg
    Screenshot_20250330_093913_Gallery.jpg
    115,9 KB · Okunma: 26
Merhabalar. Mosso lagerda pro x20 bisiklete bagaj takacaktım fakat üstte delik varken alttaki yer neresi bilen var mı?
Hocam alakasız ama nasıl pro modelinden memnun musunuz?

Carraronun aero olmayan yol bisikleti yok sanırım yanılıyor da olabilirim

Geri