Bayiite ihtiyacınız yok internet üzerinden alabilirsiniz. Servis işini de güvendiğiniz herhangi bi markanın bisiklet servisinde yaptırabilirsiniz. Aldığınız markanın servisi olursa çoğu marka ücretsiz kurulum yapar. Başka marka alırsanız bi kaç yüz lira kuruluma verirsiniz çok olmaz.,@Amanita teşekkürler hocam. Batman’da yaşıyorum burada doğru dürüst bir markanın bayisi yok. Anladığım kadarıyla Salcano iyi bir marka değil ve onun dışında sadece Carraro bayisi var. Carraro da 15-20k bandına ya da fiyat farkına değerse 25k ya Carraro marka bisiklet önerir misiniz?
Metin Bisiklet | Metin Ak | Pınarbaşı Mah. 2208. Sok. No:370/B | BATMAN MERKEZ | 0535 027 20 00 |
Hocam 10 sayfa geriye gittim bulamadım üzgünüm
Link de atsanız olur konusulan yerin cunku gercekten bulamadimHocam 10 sayfa geriye gittim bulamadım üzgünüm
30.000 lira bütçem var. Bisikleti İstanbul, Küçükçekmece'de süreceğim. Bu bütçeye en iyi bisiklet ne olur yardımcı olursanız sevinirim. Geçmiş mesajlarda aradım dediğim gibi (10 sayfa inceledim iyice ama göremediysem kusura bakmayın) fakat bulamadım ve sitenin arama aracı da pek yararlı olmadı, ondan yardımcı olursanız sevinirim.
Dağ mı, seleli sepetli şehir mi, yol mu, gravel mı yoksa trekking tarzı bir şey mi istiyorsunuz amacınız ne bisikleti almaktaki. Bunları belirtin de ne aradığınız bilelim. Sizin mesajınızdan 1 mesaj önce 3 bisiklet paylaştım mesela. Trekking tarzı bunlar 20-30k arasında güzel seçenekler.Hocam 10 sayfa geriye gittim bulamadım üzgünüm
30.000 lira bütçem var. Bisikleti İstanbul, Küçükçekmece'de süreceğim. Bu bütçeye en iyi bisiklet ne olur yardımcı olursanız sevinirim. Geçmiş mesajlarda aradım dediğim gibi (10 sayfa inceledim iyice ama göremediysem kusura bakmayın) fakat bulamadım ve sitenin arama aracı da pek yararlı olmadı, ondan yardımcı olursanız sevinirim.
Link de atsanız olur konusulan yerin cunku gercekten bulamadim
Hocam sehirde kullanacagim o yuzden digerlerini bilmiyorum ne anlama geliyorlar o kadar yabanciyim ama ondan sehir sanirim. sepete gerek yok.Dağ mı, seleli sepetli şehir mi, yol mu, gravel mı yoksa trekking tarzı bir şey mi istiyorsunuz amacınız ne bisikleti almaktaki. Bunları belirtin de ne aradığınız bilelim. Sizin mesajınızdan 1 mesaj önce 3 bisiklet paylaştım mesela. Trekking tarzı bunlar 20-30k arasında güzel seçenekler.
burada sportive 330 onerilmis mesela benim butcemde. siz ne onerirsiniz?Dağ mı, seleli sepetli şehir mi, yol mu, gravel mı yoksa trekking tarzı bir şey mi istiyorsunuz amacınız ne bisikleti almaktaki. Bunları belirtin de ne aradığınız bilelim. Sizin mesajınızdan 1 mesaj önce 3 bisiklet paylaştım mesela. Trekking tarzı bunlar 20-30k arasında güzel seçenekler.
AmortisörsüzHocam sehirde kullanacagim o yuzden digerlerini bilmiyorum ne anlama geliyorlar o kadar yabanciyim ama ondan sehir sanirim. sepete gerek yok.
cok sagolun hocam, peki biraz daha yukariya cikabildim diyelim mesela, ne onerirsiniz amortisore gerek yokAmortisörsüz
sportive x fiyatlarinda, o aklimda kaldi da😄cok sagolun hocam, peki biraz daha yukariya cikabildim diyelim mesela, ne onerirsiniz amortisore gerek yok
Yapısı çok agresif sportive X'in. Yani salında yol bisikleti ama drop bar yerine düz gidon var sadece.cok sagolun hocam, peki biraz daha yukariya cikabildim diyelim mesela, ne onerirsiniz amortisore gerek yok
sportive x fiyatlarinda, o aklimda kaldi da😄
Bu kategoride daha yukarısına hiç gerek yok. En üst vites grubu deore zaten. Bunların üstü ithal bisikletler olur ama özellik bakımından daha düşük olur.cok sagolun hocam, peki biraz daha yukariya cikabildim diyelim mesela, ne onerirsiniz amortisore gerek yok
Yani yeni başlayan birisi 20-25 km/h ortalama ile sürer. 1-2 saatlik sürüş baya yorucu olur iş için. Bisiklet geçmişiniz yoksa yarım saatte bile kan ter içinde kalabilirsiniz.(uygun olur mu 1.30 saatlik sehir ici kullajim icin yol bisikleti onu da bilmiyorum gerci de 😅)
Olur neden olmasın bisikleti kullanacak olan sizsiniz. Sportive x agresif diğer düz maşa şehir bisikletlerine göre ama bir yol bisikleti kadar da değil tabii. İçinize sinen bir bisiklet alırsanız daha iyi olur. Youtubedan incelemelerine bi bakın kullanan kişiler ne demiş. Eğer kafanıza yatarsa ve bütçenize uyarsa alınabilir.hocam sportive x cok hosuma gitti ya gorunusu ama simdi dahba cok para verip onu almak sacma olur tabii. cok tesekkurler cevaplariniz icin ayrica son sportive x yorumumum, sportive x hem sehir hem agresifse benim icin bu ikisinin hibriti uygun olmaz mi sportive x mesela
cunku sadece yol degil sehir+yol kullanacagim sportive xde israr etmis gibi durmyayaim lol
Neden diğer markalarda bütçe 5-6kya iniyor da decathlondan alırken 20k katlanır bisiklet oluyorForumda yeniyim bu sebeple yanlış ifade kullanırsam kusura bakmayın.
Öncelikle yeni bir bisiklet alacağım mümkünse 0 tercih edicem. Bütçe aralığım 20.000 TL civarı diyelim, daha ucuz bulabilirsek en ucuz seçeneği tercih edicem.
Kişisel özelliklerimi yazayım,
- 178cm ve zayıflamaya çalışan 150-160 kilo aralığında biriyim, kas kütlem var öyle televizyondaki obezler gibi değilim
- Alağım bisiklet beni başta 150+ kilolarda taşıyım aylar içerisinde 140, 130, 120 kilolarda devam ettirecek bir bisiklet olmalı.
- *Yaşadığım yer gereği katlanır bisiklet tercih etmek istiyorum ancak zorunda isem büyük bisiklette tercih edebilirim ancak sınırları zorlayıp katlanırla çözmeyi tercih edicem buna dikkat edelim.
Öncelikle şunu belirteyim daha önce 120-130 kilo aralığında btwin tilt 120 şimdi ki adıyla fold 120 modelini *sorunsuz kullandım sadece koltuk yükseltme demiri hafif yamuldu gibi hissettim.
Aklımda şöyle bir plan var, btwin fold 500 modeli 120 modeline göre biraz daha fazla ağırlık taşıyormuş, bu bisikleti alıp jant tellerini internetten sipariş edeceğim 8G-9G tellerle değiştirip tekerleği motor gibi sağlam yaparsam millerden ve kadrodan sorun yaşar mıyım?
Bunu gidip ümit gibi 5-6klık katlanır bisikletlerde de uygulasam bir fark yaşar mıyım? Decathlon tercihim 1 metro ile mağazaya gidip tamir ve yedek parça desteği bulabilirim gibi düşünüyorum, başka bisikletlere kendi markaları kadar iyi bakarlar mı fikrim yok. Yapacağınız önerileri ucuzdan pahalıya göre yaparsanız sevinirim.
Hocam merhaba, bu ucu arasinda karar vermem gerekse hangisini onerirsiniz?Olur neden olmasın bisikleti kullanacak olan sizsiniz. Sportive x agresif diğer düz maşa şehir bisikletlerine göre ama bir yol bisikleti kadar da değil tabii. İçinize sinen bir bisiklet alırsanız daha iyi olur. Youtubedan incelemelerine bi bakın kullanan kişiler ne demiş. Eğer kafanıza yatarsa ve bütçenize uyarsa alınabilir.