just
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Barış K.
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Beldesan
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
merhabalar, bisikletler hakkında pek bir bilgim yok işte jant boyutunun önemi falan bi de bir kaç marka falan biliyorum. Anlayacağınız bisikletten neredeyse hiç anlamıyorum uzun bir süredir bisiklet seçmeye çalışıyorum, mtb ve hibrit bisiklet arasında kaldım. Rize'de yaşıyorum ve buranın yolları gerçekten eziyet çektirecek yollar. Bundan dolayı mtb almayı düşünmüştüm fakat uzun süre boyunca başka bir bisiklet alamayacağım fikri var kafamda, o yüzden hibrit daha mı mantıklı olur diye de düşünüyorum ilk sorum da bu zaten, hibrit mi, mtb mi(şehir içi kullanım için)? Bütçe konusunda çok bir bütçem yok 10-15 bin lira arası uygun gelir özellikle 10 bin liraya yakın olursa çok daha iyi olur. Kendi kullandığım bisiklet babamdan kalma Beldesan Colorado, bilen vardır çok eski bir bisiklet. 1995te almış babam galiba tam emin değilim, ondan dolayı onu kullanmak beni yoruyor ve artık eskidiği için sürekli sorun çıkartıyor. boyum 1.65-1.70 arası kilom da 75, hem okula gitme olsun hemde gündelik kullanımı açısından hızlı ve rahat bir o kadar da (fiyatına göre tabiki) dayanıklı bir model öneriniz varsa çok iyi olur. Mtb tarafında bisan mtx 7400ü önerenleri görmüştüm başka forumlarda. İkinci el olarak alabilirim ama dediğim gibi pek bir bilgim yok bu konuda, ondan dolayı buraya sormak istedim. İkinci el konusu biraz sıkıntılı gerçi, bisikletin durumu iyiyse benim için sıkıntı yok ikinci el alırım fakat ailem bu konuda pek güvenemiyor ondan dolayı sıfır bi tık daha öncelikli benim için, şimdiden öneri sunan herkese teşekkür ederim.