Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Önerir Misiniz? Acil

Tepki
0
İnanın kaç saattir bisiklet bakıyorum bir şey bulamadım pek de bilgili değilim maalesef 550-700 max 750TL bütçem var. Acilen almam gerekiyor bu sene liseye de masrafsız sağlıklı bisikletle gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Scudo
(link)
Bütçeyi az zorlarsan 800 e sedona 300 s alabilirsin kaliteli iş görecek şehir bisikletidir. Daha uygunu salcanonun sitesinde bakabilirsin city fun 70(560tl) veya 60(590tl) modeli ikiside fazlasıyla işini görür araştırın bayilerde varsa daha uyguna bulabilirsin.

Teşekkürler.. Yok mu başka önerisi olan :)

Bir de illa şehir bisikleti olmasına gerek yok dağ bisikletlerinden falan da önerileriniz olursa olur. Arada bi dağa falan çıkmayı planlıyoruz :)

Sedona 300 Sport eğer elden alayım dersen biraz zor zaten. Ben bulamadım 300 modelini aldım. İlla dağa gidecem derseniz ve çok bozuk bir zeminde kullanacaksanız dağ bisikleti tercih edin derim. Belirttiğiniz fiyat aralığında salcano ng750-ng650 modellerine bakabilirsiniz.

Teşekkürler Salcano Ng 650'yi tercihlerim arasına ekledim :) Var mı başka yorumu olan bu arada 26 jant arıyorum şehir bisikleti veya dağ-şehir bisikleti önerilerinizi bekliyorum :)

Ben rock rider 500 kullanıyorum. 800 TL fiyatı ona da bakabilirsiniz.

(link) Salcano Ng 550 HD daha çok hoşuma gitti hocam sizce bu nasıldır ?

Onu da ekledim hocam :) Ama biraz pahalı bütçeme göre ama ayırırız bursdan falan :D

Salcano ng550 hd bütçenin maksimumu olmuş. Muhtemelen bisikletten hariç eldiven kask pompa falan ihtiyacında olacak. Bunlar da yaklaşık 100-200 arası tutacak. Bunu da hesap etmelisin eğer istiyorsan tabi. Bir de hidrolik fren tecrüben var mı bilmiyorum. Ama yolda başına bir şey gelirse ( Allah korusun) frensiz eve yayan dönme ihtimalin olur. V fren daha pratik ve basit tamir edilen bir sistem.

Hocam kaskı almayı düşünüyorum bisklet pompam var zaten pek aşırı dağa da çıkmam ama profesyonel arkadaşlar var ıspartadan onlarla gidecek olursam diye. Gelmez Allahın izniyle diyelim zaten bisikletçi tanıdığım var onun bakımını da ona bırakıcam :) O şekilde hocam disk fren takıntım var nedense ve hidrolik disk'in çok iyi olduğunu söylediler :D Çok sağolun yardımlarınız için :) Alayım mı değer mi sizce bu bisiklet?

Bende senin gibi disk düşünüyordum. Hem hidrolik disk olacak hem dağ bisikleti olacak diye araştırdım hep. Ama sonradan dağ tepe işi hiç olmayacak denecek kadar az bir ihtimal diye şehir bisikleti tercih ettim. Ve iyi ki de almışım. Büyük ve ince lastik çok farkettiriyor. Çabuk hızlanıyor çok zevk veriyor bu durum. Sende benim gibi sahilde ve şehir içinde kullanırım dersen şehir bisikleti tercih etmeni öneririm. İlla dağ bisikleti alacağım diyorsanda ekipmanlarının yerine başka bir parça alıp takabilecek bir model seç. Ben şu anda kilitli maşa almayı düşünüyorum ama lastiklerim 28". Bu ölçüde maşa araştırıyorum var mı diye. Ya da 27.5 " uyar mı bilmiyorum. Bu duruma duşme derim

Hocam açıkcası ben de almak istiyorum şehir bisikleti fakat 26 jant olanları yok denecek kadar az eğer 26 jant arkasında oturacak yer olmayan bisiklet olsa (touring gibi) uçarak alırım var mı öyle bisiklet ?

Dersaneye ve liseye gidicem hocam bisikletle şehir bisikleti olması çok farkettirecek onu da biliyorum ama işte dediğim gibi

@Oğuzhan B.

Kardeşim sana şöyle izah edeyim salcano astro v fren alıcaksın bende 241 sv kullanıyorum önceki serisi astronun v fren müthiş birşey lastikleride oldukça güzel ama dersen kışında gidicem yağmur vb.hava şartlarında hd frene ihtiyaç duyacaksın ng550 fiyatı 680 lira güzel pazarlık yaparsan bir arkadaşım bu fiyata aldı kalan 50 lirayada sedonanın güzel bir kaskı var modelini bilmiyorum ama kullanıyorum kalan 20 lirayada acayip güzel lambalar var dayanıklı ve uzun mesafelerde farkedilebilen.

Geri