Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Önerisi Lazım Lütfen Yardım

Scudo
@sedat saraç
Fırsat olursa bakmaya çalışırım almamıza vakit çok nasıl olursa 2-3 hafta sonra lacam zaten bisikleti
o süre boyunca o forum senin bu site benim bisiklet araştırmalarıma devam :)

maddi durum yerinde ise adam gibi bişi al derim.sınırlı butcen varsa.ümit bisiklet.salcano filan bak.onlar biraz daha sıyrılıyor diğer markalarda.ümit bisikletin servis ağı ve alakası son derece iyidir.

@sedat saraç
Şuan merida crossway 300 almayı düşünüyorum olmassa sedona 341

kesinlilkle rahat specializedda meridada kulanılanana birebir yakın bence cok ideal

@fatih uygun
Sedona nın elcikleriyle ilgili sorduğum sorunun cevabımı bu
konu biraz uzunda o yüzden anlayamadım :)

@fatih uygun

Teşekkür ederim cevabınız için ,
bütçemi artırabildiğim için merida crossway 300 almayı düşünüyorum şuan

düzenleme:imla

peki şuanmı alacaksınız? varmıymış bayilerde??? ben tükendi diye biliyorum:islik:

@fatih uygun
2-3 hafta içinde alacağım , Eskişehirde akın bisikletten alcam varmı orda bilmiyorum merida yoksa sedona 341 alırım :)

@fatih uygun

Bu bisikletin iki farklı modelimi var?

(link)

(link)

Meridanın sitesindeki bisikletle sedabisikletin sitesindeki bisikletin fren diskleri farklı

ben meridanın sitesindekinden almak istiyorum.

2-3 Saat sonra sipariş vercem
Merida Crossway 300 alcam
Daha hafif bişey bulabilsem iyiydi ama neyse.
Son bir öneriniz varmı?

@ahmetcan44

Disk frenlerin görüntüsünü çok seviyorum o yüzden disk frenli alcam belki ilerde v frene geçebilirim,hafifletmek için sabit maşada takabilirim.
Az sonra Merida crossway 300 sipariş etcem.

@Yakup548

Fuji Absolute 1.3 varken bence boşuna uğraşıyorsunuz. 10 kilogramın biraz altında.

Görüntüsü için donanım ekleyip boşa masraf yapıyorsunuz ayrıca. :) Verdiğim bisiklete bir bakın.

@ahmetcan44

O bisikleti biliyorum tipim değil :) Ama fiyat performans olarak benim gördüğüm en iyi bisiklet.

@Yakup548

Hayırlı olsun,

Kazasız belasız sürüşler dilerim..

Geri