Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerisi

TheOneUser

Aktif Üye
Tepki
104
İsim
Barış Akyüz
Bisiklet
Carraro
Merhabalar,
Dün tenis topu almak için gittiğim beden odasından bisiklet takımı kaptanı olarak (lisanslı) çıktım (Bir elamet geldi) ama şu anlık bisikletim hiç (hiç) uygun değil (Salcano Excel) Sizden Salcano City Fun 60/70 tarzı hafif ince tekerlekli bir bisiklet önerisi istiyorum tabi maddi açıdan sınırlar mevcut en fazla 600₺ ayırabildim aksesuarlarım mevcut (Kask,Kilit,Km göstergesi,Vites koruyucu,Bagaj,Çamurluk(Saç),vs)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Öncelikle görevin hayırlı olsun, forumda daha önce açılmış konuları karıştırarak beslenme, antrenman, giyim, bakım/onarım gibi bir çok bilgiye ulaşabilirsin. Eğer yarış bisikleti almayacaksan aşağıda linkini verdiğim bisiklete bakabilirsin, kadro boyu seçimine dikkat etmeni ve düz maşa almanı tavsiye ederim (dağ bisikleti takımınız yok ise tabi)
(link)

@Yusuf G.
Hocam benim ilk istediğim düz maşa idi zaten, ama daha az önce (5:30-7:30) 30 kilometrelik gidiş yokuş geliş bayır bir turdan döndüm yol ne kadar yayla gibi olsada emniyet şeridinin durumu içler acısı (Süleyman demirel bulvarı) dediğiniz bisiklette (Legarda 1521) kilitlenebilir havalı maşa var (Bir arkadaşımda mevcut kendisi) biraz bindim denedim ama kadro tipi hoşuma gitmedi gibi... Bu arada sağolun layıkiyle yerine getirmeye calışacağım tabi :D Eskiden beri Mosso kullanıyordum (3 sene) son birkaç ay önce bisikletim çalındığı yeni bir bisiklet almıştım (Salcano Excel) şimdi adam akıllı bir bisiklet düşünüyorum (Şu anki bisikletim ile (Yamuk jantlar-Arka ruble 7'ye atmıyor-Frenler tam tutmuyor) düz yolda 37 kilometreye kadar çıkabiliyorum) Daha kondisyonumu yerine getirebilmiş değilim

@TheOneUser İlandaki bisiklet düz maşa ama farklı versiyonları var sanırım. 600tl civarına ikinci el baksanız daha iyi olur bence sıfır bisikletlerde baya az seçenek var.

• Beğen
Tepkiler: TheOneUser
Hocam aslında dediğim gibi sıfır almam gerekiyor (özel sebeper)burada bir mağaza mevcut (Mosso-Salcano-Ümit bayii) ümit markasını saymaz isek Sadece 2 marka kalıyor şu anlık aklımda legarda-CF60/70 CL30/40 CS30/20

City life 30 kullaniyorum, oneririm. sıfırı 600 tl civarindaydi 2015 modellerin.

• Beğen
@burak wsnj
City life 30 24 vites değil mi ?

Evet 24. Ancak arka aktaricisi tourney oldugu icin uzun sure kullanimda belki sorun cikarabilir, ne kadar dayaniklidir bilemiyorum. Ben alirken 20tl farkla acera taktirmistim gayet memnunum.

• Beğen
@burak wsnj
Şu anki kullandığımdan iyi olsun yeterli hocam yarın olsun okul bitsin direk bisiklet bakmaya gideceğim (Sonra zate 30kmlik tur) sağolun hocam

• Beğen
Tepkiler: burak wsnj
@Bilal Karaboğa
700tl ye şöyle kartondan veya 1905lerden kalma birşey bulabilirim herhalde :D

Birde kadro boyu meselesi var Salcanoda 18-20" var boyum 1,78 gibi 20" uygunmudur ?

@TheOneUser 20" biraz buyuk gelebilir bence 18" i dene mutlaka. Benim boyum 185 20" bazen buyuk hissettiriyo. Seleyi normalin biraz altinda kullaniyorum ancak ayak ucumla anca dokunuyorum yere.

• Beğen
@TheOneUser
Hayırlı olsun :) Yalnız öncelikle hangi tür bisiklet takımı onu söylemeniz lazım (yol yarış mı?-dağ bisikleti mi? - akrobasi türü mü??) ona göre tavsiye edebiliriz:harika:

• Beğen
@burak wsnj
Önerinizi göz önünde bulunduracağım bu arada 29" lik panax mi öyle bir marka bisiklet buldum sizce nasıldır

@Emre Yönlüer
Şehir bisikleti ama salcano city serisi gibi yol bisikleti ile harmanlanmış birşey

@TheOneUser
O zaman ben şu bisikleti tavsiye ederim,hem de ömürlük olur;
(link)

:harika::harika:

• Beğen
@Emre Yönlüer
Hocam daha ucuz ve daha ne bileyim daha bilindik bir marka olsa tadından yenmez 600tl civarlarında birşey arıyorum şimdi bir bisiklet gördüm paxton diye bir markanın

Herkese önerilerinden dolayı teşekkür ederim yol bisikleti aldım aksesuarlı herşeyi tastamam ikinci el 450₺ ye SALCANO xrs070 daha alışlamadım ama alışınca iyi olacaktır diye düşünüyorum kadro hi-ten(miş) toplam 12 kilo(ymuş) ucuza temiz bulunca dayanamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Geri