Scudo Sports

Bisiklet Önerisi!!!!

c.dere

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar uzun yıllardan sonra bisiklet almaya karar verdim. Arkadaşımın ısrarıyla bütçe olarak 2000-2300 lira çıkardım.Şu an düşündüğüm bisiklet merida matts tfs 500-d 2012 model.Boyum 178 cm ve kilom 115 kg bunun ayarında mtb olarak önerebileceğiniz baska bisikletler varmı ???

• Beğen
Tepkiler: mustafa mimaroğlu
Scudo
eğer o kadar para verecekseniz Trek Whistle gibi kaliteli bisikletlere bakın derim

selamlar,
ben de canberk arkadaşımız gibi kaliteli bir kadroya yatırım yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. zira bisikletin aksamından ziyade kadronun açıları, garantisi, esnemezlik ve sağlamlığı çok daha elzemdir. benim de bu doğrultuda önerebileceğim en kaliteli-uygun modeller ise cannondale trial sl2 ve sl3 modelleridir. ayrıca bu markayı tr' ye getiren delta bisiklet de satış sonrası konusunda oldukça ilgililer. umarım yardımcı olabilmişimdir,
saygılar..

dağhan arkadaşın dediği cannondale trial sl2 modeli gayet başarılı bir kadro.. bence mutlaka düşünülmeli, hatta bende düşünüyorum city bike tan sonra 2. alacağım mtb bisikletim olarak.. varsa başka önerilerde alabilirim.. özellikle kaliteli kadrolar konusunda.. teşekkürler..

@mustafa mimaroğlu

Salcano'nun fabrikasını aradığımda 2012 modellerin fiyatlarının açıklanmadığını belirttiler; sizin kullandığınız model 2012 ise kaç liraya aldığınızı paylaşırsanız memnun olurum; zira ben de Salcano NG 20 X7 modeline bakmaktayım.

@dağhan yaşar

Canondale o fiyata ne yazık ki pek bir donanım sunmuyor; kadro yeter derseniz sadece kadroyu alın derim. 2500 TL para vereceğim ve karşılığında SHIMANO Alivio alacağım; sadece komik değil kazıklayıcı da!

trek serisine bakmanızı öneririm

@Canberk Baydar

Evet bencede bu şekilde daha iyi olur.

En basit dilbilgisi kurallarını bile hiçe sayarak nasıl yazıyorsunuz? Türkçede yazı büyük harfle başlar.Bir seslenme ise sonuna ünlem konulur.Dahi,anlamına gelen de,da,ayrı yazılır.Türkçede "w" yoktur.Bazı ünlüleri aradan çıkartmış,bazılarının noktalarını hiç koymamışsınız.Böylelikle yardım talepli kısacık yazınızda tam Yirmi dört kural ihlali yaparak kırılması zor bir derce yapmışsınız doğrusu.Burası sınıf arkadaşlarınızla MSN konuşmalarında kullanılan dil jargonuyla yazışabileceğiniz bir mecra değildir.

@c.dere

Lütfen konu açarken ve forumda mesaj atarken Türkçe dil bilgisi kurallarına dikkat edelim.Mesajınız yeniden düzenlenmiştir......

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Geri