Scudo Sports

Bisiklet Parçaları

yigitdogan

Üye
Tepki
9
İsim
Yiğit Doğan
Arkadaşlar size bazı parçaların 2 farklı modelini yazıcam. Bana bu parçaların hangi türünün modeli iyi söylermisiniz? Şimdiden teşekkürler:)

1-)Zoom aliminyum gidon - Zoom FOV aliminyum gidon
2-)Zoom TDS-C41 aliminyum boğaz - Zoom TDS-C369 3D forged aliminyum boğaz
3-)Salcano XPRO HT02 32H jant seti - Salcano XPRO HT01 32H jant seti
4-)Shimano CS-HG200 34t/11t kaset - Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
5-)Shimano SL-M370/RD-M370 Altus 27 vites - Shimano SL-M310/RD-M360 Acera 24 vites
6-)Sr Suntour 27.5''XCM RL gidondan kilitlemeli maşa - Sr Suntour 27.5''XCT HLO hidrolik kilitlemeli maşa
7-)Sr Suntour XCM 44t/32t/22t krank takımı - Sr Suntour XCT 42t/32t/22t krank takımı

Evet parçalar bunlar gerçekten çok teşekkürler her değerli yorumunuz için

Scudo
Güncel lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin

merhaba kesin ve tam doğru bir bilgi vermiyor olabilirim (tecrübe konuşmuyor :D )2 parça arasında kaldıysan 1-bütçene hangisi uyuyor ona bakmalısın 2-çoğu zaman üst model daha iyidir

Merhaba dostum. Bende zaten hangisi yüksek model onun için sordum:) teşekkürler yorumun için

ha kusura bakma mesela orda --Salcano XPRO HT02 32H jant seti - Salcano XPRO HT01 32H jant seti-- yazıyo HT02 HT01 Den üst model olmalı gibi bi mantık yürüttüm ama gene daha tecrübeli abilerimizin yorumlarını bekle derim veya bisiklet almayı düşünüyosan İstanbul Büyükçekmece Sahilde Salcano Bayisi var 20 farklı markanın yetkilisiler bence gidersen çok uygun fiyata güzel bisikletler bulabilirsin dip fiyat yapıyolar

anahtar arama kelimeleri:
"shimano model sıralaması"
"suntour model sıralaması"
bunlara baksan yeter. gerisi gereksiz, üretim senesinden vs. olan farklar

Geri