Scudo Sports

Bisiklet parcası satın alma siteleri

Burgony

Üye
Tepki
19
İsim
Sezer
İlk defa internetten alışveriş yapacağım güvendiğniz ve abartılmamış fiyatlı site önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
(link)
(link)
(link)
(link) (kargo ücreti yüksek)
(link) (kargo ücreti yüksek)

• Beğen
Tepkiler: olympos ve Burgony
Yerli düşünüyorsan doğabisiklet ve özceylan bisiklet. Ama alacağın parçayı belirledikten sonra gene de araştırma yap bazen birinde 100 TL olan parça diğerinde 60 TL olabiliyor. Parçanın adını yazıp yanına fiyat dersen seçenekleri sunan web sayfalarını bulursun.

• Beğen
Tepkiler: Burgony ve Edip D.
@SOZUAK

Araştırma konusuna katılıyorum. "Şu site ucuz" demek olmuyor, çünkü atıyorum Yeşil Bisiklet'te pahalı olan Erdoğanlar'da ucuz oluyor. Erdoğanlar'da pahalı olan Delta'da ucuz oluyor.
O yüzden iyi araştırmak lazım. Şu var, Erdoğanlar'da kargo ücretsiz :), onu da dikkate almak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Burgony ve SOZUAK
Evet tabi bir de belli meblağı geçince ücretsiz de olabiliyor kargo yada istediğiniz kredi kartına taksit yapmıyor olup yapsa bile diğerinden daha pahalıya da çıkabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Burgony ve Edip D.
@Edip Dinçer Benim arka arttırıcı braketli mandallı göbek alırsam takılır mı?
Bide arka göbekin kargosu ne kadar tutar?

@Burgony Ek olarak (link) diyebiliriz. Ne alırsanız alın kargo ücreti 15 Euro (yani 30x30x30 ölçülerinde bir kutu veya 150x100x100 ölçülerinde bir koli) ancak şöyle bir şey var; sitenin "En İyi Fiyat" garantisi olduğu için, Türkiye'ye gönderimi olsun ya da olmasın Almanya'dan bulacağınız başka alışveriş sitelerindeki daha uygun fiyatlı ürünleri indirimli halleriyle bu siteden alabiliyorsunuz. Bu sitenin güvenirliği tartışılmaz, ürünlerinin garantisi tartışılmaz, şahsen benim favorimdir. Şu ana kadar defalarca alışveriş yaptım, inanılmaz uygun fiyatlı ürünler aldım (135 Euro'luk bir ürünü 83 Euro'ya almışlığım var örneğin, tabii ki 135 Euro abartılmış bir fiyattı o ayrı, ancak muadil sitelere göre %15 daha uygundu yine de), hiç bir sorun yaşamadım ve müşteri hizmetleri inanılmaz ilgili bilginize.

Bizim memlekette özellikle Doğa Bisiklet, Özceylan Bisiklet ve Erdoğanlar Bisiklet'i öneririm. Yurt dışında ise Chainreactioncycles, Wiggle, EvansCycles öneririm. Ancak sadece buralardan almak zorunda da değilsin. Aradığın parça örneğin hepsiburada da veyahut amazon, ebay de daha ucuz olabiliyor. Alacağın ürüne göre fiyat araştırması yapman lazım ve tanındık yerlerden almak lazım :) Sonradan başın ağrımasın

• Beğen
Tepkiler: Burgony
Geri