Scudo Sports

Bisiklet Portbagaj Seçimi

Serhan E.

Üye
Tepki
63
Bisiklet
Giant
Merhaba, uzun tur için (max 500 km) bagaj demiri tavsiyesi istiyorum sizlerden. En fazla 80 lira ayırdığım bütçe ne kadar yeterli bilmiyorum ama ucuz yollu bir şey olursa daha iyi olur.

Scudo
Sem Çanta'lara bakabilirsin fiyatları uygun ve kaliteliye benziyor forumda incelemesi vardı sanırım

@Nini

Düzelttim mesajımı, karışıklık olmuş. Bagaj demiri tavsiyesi istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@Serhan E. eğer V fren kullanıyorsanız bu ürünü önerebilirim uygun fiyatlı ben kullanıyorum ve memnunum.

(link)

Gitti gidiyorda atak bisikletin bir ürünü var ben onu aldım.69 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.iş görüyor

Hocam bisikletletinizde bagaj bağlamak ıçin delik var mı? Yoksa sele borusuna bağlı mı alacaksınız?

erdoganlar bısıklet blackburn tr1 bagaj tavsıyemdır 600 gram omur boyu garantı 63 TL

• Beğen
Tepkiler: kumuşi
@onur_özkan selamlar.
tavsiye ettiğiniz ürün ''BLACKBURN TR 1'' bagaj ı ben de satın almak üzereyim,yalnız bisikletime uyumluluk durumunu bilmiyorum.bisiklet 28 inç CARRARO SPORTİVE 225,yani bagaj bağlantı yerleri mevcut.
sadece 28 inç jant a uyar mı bilmiyorum.

selam @kumuşi bildiğim kadarıyla bisikletin disk fren blackburn bagaj ise sadece v fren uyumludur sizin bisiklete uymayacaktır.

selamlar ilk kez bagaj alıcam cannondale 28 jant şehir bisikletim var şöyle bir şey buldum (link) yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Biraz agir gibi geldi arkadaslarin onerdigi daha hafif ve ayni fiyat

Geri