Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet projem

- Gülle gibi bir bisiklet olur.
- Arka dişliyi baya büyük düşünmüşsünüz. dişli oranı 1 gibi olacak sanırım. Arka teker de küçük olduğu için baya düşük hızlarda gidebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
Merhaba projenizi beğendim. Bazı noktalarda tavsiye vermek isterim. Arka tekerlek çok küçük geldi bana, eskilerdekilere bakarsanızz çekiş gücü önde yani bunu direkt böyle kullanırsanızher pedalda 40cm ilerlersiniz. Bu da çok düşük sürat demek. Vites ilave edeceğinizi yazmışsınız bence arkaya yol bisikleti çarkı takıp ayna kolu mümkün olduğu kadar büyük yapmaya çalışın. Birde teker ufak oldugundan konfor açısından yaylı sele güzel olur. Kolay gelsin şimdiden. :)

@ozips evet biraz ağır olacak ama hızla işim yok evden işe 400 metre yol gidilecek günde en fazla 3-4 km yol yapılacak.ağırlık olarak veya performans olarak çok önemli değil sadece kafamdaki gibi olsun ayağımı yerden kessin yeter.bu proje bana ileriki çalışmalarımda tecrübe olacak.

@mehmetgunes vites olmayacak ama aynakolda haklısınız biraz büyük aynakol lazım söylenilen tüm tavsiyeleri dikkate alacağım.

Arkaya şöyle süspansiyon sistemi olur mu acaba? İkili veya tekli bir sistem?

ODo8y0.jpg

@Aazam şimdilik sabit olarak düşünüyorum ama biraz daha ustalık kazandıkça neden olmasın

Ön tekeri de küçük boy kullanıp daha az yer kaplayan bir model elde etmeyi düşünür müydünüz? Hayalimde şöyle bir şey bulundurmak var benim de:
upload_2018-7-27_15-52-22.png

@Özcan. evet bende bu tip modelleri çok severim gayet pratik benim modelde küçük olacak tam ona göre yerim var çünki odamda

Geri