Konu yine dönmüş dolanmış protein tozcular ve karşıcılara gelmiş.
Bunu kullanıp kullanmak tamamen size kalmış, zaten aşırı spor yapmıyorsan fazladan protein ihtiyacınız olmaz.
Size bir örnek vermiştim, bir çok vitamin veya multi vitamin ilaçlarını tüketiyoruz veya doktor tarafından reçete ediliyor, hangi meyvede, sebzede hangi vitaminin olduğu belli ama gidip vitamin ilaçlarını kullanır herkes. Bence ikisi de benzer şeyler, aynı mantıkla ham maddesi elde ediliyor.
Yanlış anlaşılmasın ben kullanılsın-kullanılmasın veya sağlıklı-sağlıksız olayına girmiyorum sadece mantık aynı mantık, yarar ve zararları yıllarca süren araştırmalar sonucunda ancak anlaşılabilir.
Bir şeyi gereksinimden fazla kullanılırsa her şey zararlıdır. İlaçlarda çok masum değiller, özellikle uzun tedavi süreçlerinde, bir şeyi tedavi ederken yan etkilerinden dolayı başka şeylere zarar vermesi gibi.
Konuyu uzatmanın pek anlamı yok, kullanmak isteyen araştırsın etsin karar versin kullanıp kullanmayacağına. Araştırmalar ne kadar sağlıklı orası da muamma, yıllardır tereyağına (market terayağı değil) zararlı diyenler şimdi sağlıklı demeleri gibi.