yaşar kahraman
Üye
- Tepki
- 152
- İsim
- yaşar
Kaldırım taşlarının aralarına bata çıka gidersin yalpalarsın dikkatli olman gerekir onun dışında da biraz tıkır tıkır ilerlersin gidon titreşimi ememiyorsa ellerin uyuşur rahatsız olabilirsin ama tabii ki kaldırımın yapısına da bağlıArkadaşlar bir şey merak ettim. Ben bir yol bisikletini alsam. Asfaltta değil de kaldırımda sürsem ne olur? Biliyorum. Bu haritayla ilgili bir konu. Ama benim üyeliğim başlık açmak için yeterli değil.
Kaldırım taşlarının aralarına bata çıka gidersin yalpalarsın dikkatli olman gerekir onun dışında da biraz tıkır tıkır ilerlersin gidon titreşimi ememiyorsa ellerin uyuşur rahatsız olabilirsin ama tabii ki kaldırımın yapısına da bağlı
3 ay kullandıktan sonra 8600'ü satıyorum artık. Yol bisikleti olan carraro cr062 ye geçtim. Sınıfının en iyisi hem maddi olarak hemde üzerindeki setler olarak. Bu seviyeler de bisiklet binecekseniz gram pişmanlık duymazsanız bisan'dan. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Merhaba arkadaslar bisiklet almqyi dusunuyorum ve iki model belirledim mosso legarda 21/30vites Ve
Bisan trx 8600 30 vites var ikisi arasinda kaldim tecrubeli arkadaslarin fikrini almak adina önerileriniz nedir .