Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet şapkası önerileri

Scudo
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar bende Decathleondan tenisçi şapkası siparişi verdim . Kargom gelmiş bugün çalışıyorum. Sabah gidince dener bakarım kaskın altında. Fotoğraflarını çeker atarım eğer hoş durursa ve beğenirseniz sipariş verirsiniz. 35 lira gibi bir fiyatı vardı.

Ürün bu idi galiba. (link)

Belirttiğiniz rakam aralığına 15/20 lira kadar ufak bir ekleme daha yapabilirseniz Mavic şapkaları satın alabilirsiniz. Diğerlerinden kaliteli olduğunu görecekseniz. Ucuz malın yahnisinin yavan olduğu gibi, ucuz kepin de siperliği rüzgarda pek kararlı durmuyor :)
@necmeddin Güzel günlerde kullanın ancak, yol kullanıcıları için kesinlikle tavsiye etmem, önünüzü göremezsiniz almayın.

Yorumlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

100 liraya kadar çıkarım sorun olmaz. Yarın 2 gün sonra rengi atıp, yırtılıp ortada bırakmasında :) Tabii daha kaliteliler var ama bütçemi bu dönemlerde fazla zorlamak istemiyorum.

velocaps'ı bilmiyordum ben de iyi denk geldi teşekkürler

@Nis hocam sürekli bakıyordum, aklımdaydı bu tarz bir şapka. Decathlon alış verişi tam 195 lira tutmuştu. 200 ve üstü hem kargo bedava hemde 30 tl world para puan verince bunu ekledim.
Deneyeceğim görüşümü etkilerse kullanmam. Test ettikten sonra sizleride bilgilendiririm. Baktım çok uzun geliyor terziye ayar yaptırırım.

• Beğen
Tepkiler: Nis ve amasseia
Arkadaşlar bende Decathleondan tenisçi şapkası siparişi verdim . Kargom gelmiş bugün çalışıyorum. Sabah gidince dener bakarım kaskın altında. Fotoğraflarını çeker atarım eğer hoş durursa ve beğenirseniz sipariş verirsiniz. 35 lira gibi bir fiyatı vardı.

Ürün bu idi galiba. (link)

Arkadaşlar denedim hoşuma gitmedi. Kask altında olmuyor bilginize. Para verip almayın. Fotoğraf çekmeye gerek bile duymadım. :ssrtcbya:

Merhaba, ben bu şapkanın mantığını anlayamadım, açıklyabilir misiniz, neden kullanılıyor?

@ArVoGu soğukta sürmeyi, sıcakta sürmeyi seviyorum. Bazen güneş öyle açılardan vuruyorki ,rahatsız ediyor. Yedek kuvvet düşüncesi ile aldım. Şapkanın önü çok uzun az kesilirse istediğim açıyı yakalarım.

• Beğen
Tepkiler: ArVoGu
Merhaba, ben bu şapkanın mantığını anlayamadım, açıklyabilir misiniz, neden kullanılıyor?
Terin yüzünüze gelmesini önlüyor, kısa siperliği olduğu için güneşi kesiyor ama görüşü engellemiyor (Droplardan sürerken), durduğunuz ve kaskınızı çıkarttığınızda kasktan ezilmiş saçlar yerine derli toplu bir görüntü sağlıyor. Ek olarak yazın kafanızı güneşten, kışın rüzgardan koruyor. Su geçirmez olan bir model alırsanız yağmurda gayet güzel iş görüyor ayrıca.

Tur bisikleti kullandığım için devasa mtb kasklarına gerek duymayarak görseldeki kaskı satın almıştım. Bir buçuk yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Yapısı darbeye karşı oldukça dayanıklı. Saçın şekline zararı olmadığı gibi güneş ve rüzgardan da koruyor. Bu sayede ikinci bir şapka takmaya gerek kalmıyor. Benim güneş ve rüzgarla pek bir sorunum olmadığı için kaskı ters takıyorum. Daha şekil duruyor. 😁

(link)

51HMyLX5tcL._AC_SX425_.jpg 61NJKgI1WZL._AC_SL1020_.jpg

Ter akması, kaska ter geçmesi hususunda ben decathlondaki 15 liralık ince bufflardan aldım kafama geçiriyorum kaşlara kadar indirip kulaklarımı da kapatıyorum. Bandana misali birşey oluyor. Siperlik kısmı ne kadar faydalı olur bilemedim. Alsam mı diye düşündüm ben de.

Terin yüzünüze gelmesini önlüyor, kısa siperliği olduğu için güneşi kesiyor ama görüşü engellemiyor (Droplardan sürerken), durduğunuz ve kaskınızı çıkarttığınızda kasktan ezilmiş saçlar yerine derli toplu bir görüntü sağlıyor. Ek olarak yazın kafanızı güneşten, kışın rüzgardan koruyor. Su geçirmez olan bir model alırsanız yağmurda gayet güzel iş görüyor ayrıca.

Bir de ek olarak, bisiklet kültüründe bir yeri olduğunu ve güzel durduğunu söyleyebiliriz sanırım. Loulou'da baya hoş duruyor mesela.

Kaliteli bisiklet şapkası önerisi olan var mı?Kask altına giyilebilir olanlardan?

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@ghostt (link)

Şöyle bir satıcı buldum ama bilmiyorum, kullanmadim. Kumaş kalitesi iyi gibi görünüyor, yerli uretimmis .

Alıp kullanan arkadaşlar varsa belki fikir verebilirler.

@ghostt (link)
Şöyle bir satıcı buldum ama bilmiyorum, kullanmadim. Kumaş kalitesi iyi gibi görünüyor, yerli uretimmis .
Alıp kullanan arkadaşlar varsa belki fikir verebilirler.

Benzer fiyata Soulrider'ın şapkaları var. Benim gibi minimal sevenlere onu öneririm, aldığım için en mutlu olduğum şey :D

Benzer fiyata Soulrider'ın şapkaları var. Benim gibi minimal sevenlere onu öneririm, aldığım için en mutlu olduğum şey :D

Yanlış bilmiyorsam kepleri Velocaps'e yaptırıyor onlar da. Aşağıda instagram hesabını ekliyorum. Son fiyatlarını bilmiyorum ama ister hazır olanlardan isterseniz de sizin istediğiniz şekilde el boyaması olarak hazırlıyorlar.
(link)

Geri