Cem Coşkun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.728
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar bende Decathleondan tenisçi şapkası siparişi verdim . Kargom gelmiş bugün çalışıyorum. Sabah gidince dener bakarım kaskın altında. Fotoğraflarını çeker atarım eğer hoş durursa ve beğenirseniz sipariş verirsiniz. 35 lira gibi bir fiyatı vardı.
Ürün bu idi galiba. (link)
Terin yüzünüze gelmesini önlüyor, kısa siperliği olduğu için güneşi kesiyor ama görüşü engellemiyor (Droplardan sürerken), durduğunuz ve kaskınızı çıkarttığınızda kasktan ezilmiş saçlar yerine derli toplu bir görüntü sağlıyor. Ek olarak yazın kafanızı güneşten, kışın rüzgardan koruyor. Su geçirmez olan bir model alırsanız yağmurda gayet güzel iş görüyor ayrıca.Merhaba, ben bu şapkanın mantığını anlayamadım, açıklyabilir misiniz, neden kullanılıyor?
Terin yüzünüze gelmesini önlüyor, kısa siperliği olduğu için güneşi kesiyor ama görüşü engellemiyor (Droplardan sürerken), durduğunuz ve kaskınızı çıkarttığınızda kasktan ezilmiş saçlar yerine derli toplu bir görüntü sağlıyor. Ek olarak yazın kafanızı güneşten, kışın rüzgardan koruyor. Su geçirmez olan bir model alırsanız yağmurda gayet güzel iş görüyor ayrıca.
@ghostt (link)
Şöyle bir satıcı buldum ama bilmiyorum, kullanmadim. Kumaş kalitesi iyi gibi görünüyor, yerli uretimmis .
Alıp kullanan arkadaşlar varsa belki fikir verebilirler.
Benzer fiyata Soulrider'ın şapkaları var. Benim gibi minimal sevenlere onu öneririm, aldığım için en mutlu olduğum şey