Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet satan arkadaşların kabalığı

@master06 Abi seni alkışlıyorum!!!
Adam daha bana telefonunu vermedi, ben bayramdan sonra İstanbulda bisikleti nasıl getiririm? yada görmeye gidip ben mi alayım? ya da "üzerine biraz daha verip güvenli alışveriş" farkının yarısını ödesem de bana gönderse gibi seçenekleri düşünüyorum..
düşün yani... böyle giderse vazgeçeceğim neden inat ettim onu da bilmiyorum tkaıldım, sanıırm bisiklet çarptı bana:)))

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Scudo
Bisiklet öyle hocam ben de bir freeride makineye vuruldum, bisikleti laptopu ne varsa satıyorum :D Allah sonumuzu hayretsin.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Asla sahip olmayacağım ve nefretle kınadığım kabalıktır. Çok sefer bisiklet sattım, hepsinde de alan arkadaşların bisikletlerine alışana kadarki ayarlarını, bakımlarını karşılık beklemeden kendim gittim yaptım. Ayıp ya, insanlar para verip bisiklet alacak, kabalaşmanın anlamı ve gereği yok.

@Yusuf !!WOW!!

@Yusuf !!WOW!! Türkçe kullanımına dikkat etmelisiniz. Saçma sapan harflerle güzel dilimize zarar verdiğinizin farkında bile değilsiniz. Bu forumdaki bütün kullanıcıların kahir ekseriyeti düzgün Türkçe kullanmak için çaba sarf ediyor. Lütfen siz de güzel dilimizi düzgün kullanmaya gayret gösterin.

@Atilla Gobel
Ben bu şekilde yazılan yazıların silinmesi taraftarıyım sevgili dostum.

Çok kafaya takmamak gerek direk sohbetinizi bitirin derim. Kısmet Bisiklet ve Performans Bisiklet'i öneririm size yardımcı olurlar size.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Atilla Gobel
Güzel Türkçemizde bir insan k harfi yerine q harfi kullanıyorsa zaten sıkıntılı bir insan demektir. Bu sadece bir mizah öğesi. Hayatı çok ciddiye alıyorsunuz galiba :hhhhhh:
@Kuzey Ege
Ortada kötü bir durum yok mesajı kaldırmayacağım. Yöneticiler müdahale etsin edecekse. Ama yöneticilerin azda olsa mizahi yanı varsa ortada bir sıkıntı olmadığını görürler zaten.

@Hakan Boz
Espriden anlayan biri varmış forumda :koptum::koptum: Eksik olma abi :harika:

@Atilla Gobel
Bu arada forumdaki mesajlarımı inceleyin, forum içinde düzgün Türkçe kullandığımı görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Yusuf !!WOW!! Mizah olduğunu anlamadım. Açıkçası bozuk Türkçe içeren iletilere karşıyım. O yüzden bu hassasiyeti arkadaşımızın normal karşılamasını beklemek durumundayım. Ben mizah olduğunu anlamamış olabilirim, o da hassasiyetimden bir haber ama olsun :)

Türkçe konusu çok hassas bir konudur benim için. O yüzden böyle iletilere bile tahammülüm yok.

@master06 amin diyorum :)))

@master06 amin diyorum :)))@Sedat Çakır bu dedikleriniz internet satısı yapan firmalar galiba değil mi? ancak dolar çok yükseldi dostum. 2000 TL olan aletler oldu 3000, şimdi satıcılar çok memnun...

@Atilla Gobel in de Yusuf wow arkadaşımın her ikisinin de kötü niyetli olmadığını görebiliyorum. Dahası var mı? Türkçemiz de bayrağımız da Atatürk de en önemli değerlerimizdir diye düşünüyorum.

Ama malesef arkadaşlar gayet güzel Türkçe ile konuşuyorlardı malesef..

@Kuzey Ege Arakdaş gibi ben de aynen düşünüyorum, böyle düşünen insanlar azalıyor.

Saygısızlıklarını baştan göstererek size iyilik yapmışlar aslında. Böyle adamlardan uzak durmak lazım, diyelim ki anlaştınız ve aldınız, üründe bir sorun çıksa daha almadan ukala cevaplar veren adam size yardımcı olurmu?
Ben de geçen gün bir notebook için mesaj attım birisine bir kaç soru sordum daha 3.mesajda "bu iş çok uzadı, alacak olan adam gibi arar alır" diye cevap yazmış, ne yazdığı rakamı aşağı çekmeye çalıştım ne de bir saygısızlık garanti durumunu ve donanımı ile ilgili soru sordum. Allaha şükür ticaretimiz olmadı seviyesiz herifle. Malına talip olan kişi para verecek sonuçta hayrına vermiyosun ilan verdiysen mantık sınırları içinde her türlü kolaylığı göstermek zorundasın.

• Beğen
Tepkiler: liteon ve alper 76
@Yusuf G. Ne kadar çok saygısız insan varmış aramızda. Ben bu kadar öküzüyle karşılaşmamıştım. Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. "adam gibi arar alır" ne demek yahu ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@alper 76 Amin. Ben adamı akşam akşam arayıp rahatsız etmeyeyim mesajla soracağımı sorayım aklıma yatarsa gündüz arar sonuca bağlarım diye düşünüyorum, o da benim adamlığımı değerlendiriyor aklınca.

Maalesef alıcı arkadaşlarda da var böyle tipler.1 aylık olan bisikletimi satışa koymuştum.Ben alırken liste fiyatı 1350 TL idi, yanlış hatırlamıyorsam.Ha eder etmez orası tartışılır.Ben de satışa koydum.900 TL yazmıştım.Arayanlar ve mesaj atanlar oldu.Teklifleri için teşekkür ettim.Birisi denk geldi.Sahibinden üzerinden mesaj atıyor.İşte anlaşırsak falan ne kadar olur diye.Ben de gelin görün bisikleti dedim.Ben orada değilim yeğenim var anlaşırsak akşam gelip alabilir dedi.Ben de tamam dedim.Sonra kendisi beni aradı.Bisikleti beğendim en son ne kadar olur diye.Israr etti.Ben de maalesef düşemem beyefendi siz bana bütçenizi söyleyin, ona göre bir yorum yapayım dedim.Sonra bana demez mi benim ağzımı arıyorsun işte şöyle böyle.Sonra 650 TL dedi.O saatten sonra 900 TL verse de vermem.Sinirlenmişim zaten.Bütçenize göre bisikletin bakın o zaman dedim kapattım.Akşam birisi aradı.Yeğeni dediği.İşte ben bisikletinizi gördüm, öğrenciyim 850 TL olur mu dedi.Ben de sanki anlamadım.Hayır olmaz iyi akşamlar deyip kapattım suratına.

• Beğen
Tepkiler: liteon ve alper 76
sonuna kadar haklısınız,
Özellikle sahibinden gibi yerlerde satan kişilerin tok satıcı davranısları, tertemız dedıklerı bısıkletlerde cızık vs olması, bence tamamen karakter meselesi, insanların gozunu o kadar para bürümüş ki adamlıktan eser kalmamış.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Cengizhan BAKIR Var tabi ki, ben mala B*k atana kızarım, böyle davranana da, eyvallah kardeşim de yoluna git, sonuçta AT pazarlığı mı yapıyoruz. Ortada buluşursun anlaşırsın. @Jackhammer in de deiği gibi saçma tipler her yerde. Satmak da kolay değil tabi benim tanıdığım biri de yalan söyleyerek nasıl beleşe ipad aldığını anlatıyordu. "çcuklara yardım olsun diye alıyoruz" demiş. Görsen duysan ihtiyacı var sanırsın 100-200 ucuz alsan ne olur. Ben böyle alınan malın da hayır getireceğine inanmıyorum o gelen para da bir yerden çıkar diye düşünüyorum.

Sattığı Ürüne Güvenen,Ürününe Değer Veren Satıcılar Elden Teslimat Yapmak İsterler Bunun Neresi Garip Anlamadım?Kargo sisteminin,duraklar arası nasıl nakliye yapıldığı konusunda Biraz Araştırma Yapmanızı Tavsiye Ediyorum.

@Transonic eğer öyle olsanız siz detaylı fotoğraf istenince "diğer evde şimdi gidemem" diye cevap verirmiydiniz? malına güvenen kişi karşısındakini ciddi addedince telefonunu verir, foto gönderir diye düşünüyorum. "güvenli alışveriş kapsamına koyun" deyince duymamış gibi yapar mı? %7 kesinti olacak diye...

Geri