Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet satın almak istiyorum

Tepki
0
merhaba arkadaşlar..
biliyorumki sizlere bu sorular defalarca sorulmuştur,vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
bir bisiklet satın almak istiyorum. bütçem 600-700 tl civarı 1,70 boyundayım ve 82 kiloyuım.haftada 1-2 gün asfalt ve toprak yollarda binmek stres atmak istiyorum tabiki zayıflamakta istiyorum sizlerden ricam yukarıda yazmış olduğum şeylerden sizin önereceğiniz en verimli bisiklet hangisidir.

Scudo
Kullandığınız yerde yollar iyiyse ve atlama zıplama yapmam diyorsanız. (link)
Yollar çokta iyi değil ve ben sert sürerim diyorsanız. (link)

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Severim böyle konuları bunlar tam benlik :D

Eğer 600-700 TL diyorsanız size enn iyi seçenekleri sunacağım şimdiden söyleyeyim daha iyisi daha ucuzu yok!!!

Ben dün akşam sipariş verdim bekliyorum şimdi 212 hd...

(link)

Eğer 270 sv ve 212 hd diye arama yaparsanız size uygun iki model çıkacak

şehir bisikleti olarak vermiş olduğunuz ilk link ince yanak tekermi birde salcanoları pek fazla önermiyorlar buna benzer pek çok yazı okudum sedona 701 için ne dersiniz peki

@coşkun özdemir

Kulaktan dolma bilgilere inanmayın derim...

@coşkun özdemir

Evet ince yanak. Salcano önermeyenler var sedonayıda önermeyenler var. Memnun olanlarda var. Tercih sizin . Benim size verdiğim linteki bisiklet yani 270 sv , 701 den çok daha iyi bir donanıma sahip vites sistemi olsun , maşa olsun tercih sizin o verdiğim linkteki bisiklet indirimde. Gerçek fiyatı 900 civarı.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Emre GÜLEN

ben de bir kullanıcısı olarak ikinci linkteki astro 270sv'yi öneririm.
@ coşkun özdemir
imzamdaki linkten bisikleti inceleyebilirsiniz .

@Mert C.

bu bisikletin kadrosu küçük gelmez umarım mesela ayak ucumuz ön tekere değermi veya dizlerimiz öndeki kola değermi kusura bakmayın terimleri pek bilmiyorum

@coşkun özdemir

18 inch, başka boyu stoklarda bulunmamakta.

@coşkun özdemir

önemli olan bacak boyunuz, ama ortalama 1,70 boya 16 inch oluyor gerekli kadro boyu...
(link) bacak boyunuzu ölçerek buradan hesaplamayı deneyin. 75cm'den uzunsa çok sorun olmadan kullanabilirsiniz 18 inch'i. daha kısaysa 16 inch kadrolu bisiklet bakın.

ya da almadan önce 16 inch kadro ile 18inch astro kadrosu takas edebileceğiniz birisini bulmayı deneyebilirsiniz.

@Mert C.

çok teşekkürler kardeşim ..bisiklet sporu pahalı bir spor ama denemeye değer,en kısa zamanda bende bir bisiklet edinicem inşallah

Geri