Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet seçemiyorum

Okan111

Daimi Üye
Tepki
98
İsim
Okan Özen
Bisiklet
b'Twin
yardım edin almayı planlıyorum ama bütçem zayıf kötü bi bisiklet almak istemiyorum 600-800 arası bisiklet varmıdır yol şehir dağ farketmez

Scudo
Forumda 7oo civarına güzel bisikletler vardı incelemenizi öneririm. Ancak boyunuz kadro boyu vs gibi şeyleri forumdan ve internetten hatta bulunca bisikletin kendi sitesnden vs araştırarark kıyaslamanızı tavsiye ederim.

@okanzen Yol serisinde pek seçenek bulmak zor verim almak mesele fakat mtb ve şehir için bir kaç alternatif mevut. Mtb de fiyat performans dersen mosso salcano veya carrodan o fiyat aralıgında güzel bisikletler var. Şehir bisiklet için de bence daha cazip bir fiyat aralığı bu haberiniz olsun. Benim tavsiyem (salcano modellerine hakimim o yüzden bunu tavsiye ediyorum) salcanodan bir iki model incelemeniz. City fun ve city sport serisinde uzun vadede oldukça keyif alacağınız bisikletler mevcut
selametle ...

@Uğur Can S.
KRON XC-150

Salcano City Sport

Touring 313
Mosso LEGARDA1521 MDM

XRS070

NG650 29 V

CITY LIFE 20 V

bunlardan önerebileceğin varmı baktığın siteleri araştırdım birkaç tane daha buldum

Yani burda size asağı yukarı hepsini okeylerim fakat sizin de kullanım alanınıza hitap etmeli. Size şunu alın iyidir diyemem. Önce siz hangi türde bir bisiklet alacaksınız ona karar vermelisiniz. Şehir - Yol - Mtb ? hangisi ..

@Uğur Can S.

evimin arkasında dağlık alana giden 1.5 km yol var oraya giderim şehir içinde okula gidip gelirim
20 km ileride göl var gidip gelirim 60 km ileride sahil var deniz var sen olsan ne alırdın(1.5 km lik yolu koşsam ısınma amaçlı)

Ben dağlık alanlara girdiğim için ordan zevk aldığım için şuanda mtb kullanıyorum. Eğer sizde ben dağa giderim derseniz Mtb tercih etmelisiniz. He yok ben hız istiyorum. Benim dağ ile işim olmaz diyorsanız da Şehir yada yol tercih edebilirsiniz. Ama o fiyat aralığındaki yol bisikletleri genelde Hi-ten kadroya sahip oluyor. Gereğinden fazla ağır ve kompenant olarakta daha düşük oluyor yani tavsiyem burda şehir olurdu. Tabi tercih yine size kalmış içinize sinsin bisiklet ve kullanacağınız alana göre tercih edin ki daha sonradan pişmanlık yaşamayın.DEdiğim gibi nerde kullanacağınızı iyi kestirin ona göre karar verin

@Uğur Can S.

teşekkürler ozaman şehir bisikletini düşünücem CITY LIFE 20 Touring 313 biraz daha araştırıp seçimimi yapıcam iyi forumlar

Geri